Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:50:00 13112 Rit 117228 Amsterdam Harry Koningsbergerstraat 1063AC Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-112 (GGD Amsterdam)
zaterdag 20 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|10

AMSTERDAM - Een 17-jarige scooterrijder is vrijdag 19 oktober kort na middernacht tijdens een korte achtervolging op het Hortusplantsoen met een gestolen scooter ten val gekomen. Een motoragent hield hem hierop aan.


De motoragent zag de jongen rijden nadat een melding was binnengekomen dat hij zich met twee andere jongens rond 00.00 uur verdacht ophield op Nieuwe Keizersgracht bij geparkeerde auto's. Bij het zien van de politie reden ze met twee scooters weg. Tijdens een korte achtervolging kwam de scooterrijder, die alleen was weggereden, ten val en probeerde nog weg te rennen. De ...

1/1

WOENSDAG 17|10

REGIO - De politie is deze week weer met een touringcar op pad om te controleren of mensen zich laten afleiden achter het stuur. Ze hebben al heel wat mensen gezien die met hun telefoon in hun hand zaten, terwijl ze op de snelweg reden. Dat is niet veilig. Daarom zijn ze met deze mensen in gesprek gegaan en hebben ze ook een boete gehad.

 

Het toezicht op afleiding heeft in twee dagen al honderden boetes opgeleverd. Ook morgen zijn ze weer op pad, want uiteindelijk hopen we dat steeds minder mensen zich laten afleiden op de weg!

1/1

DINSDAG 16|10

AMSTERDAM - De twee inzittenden van een personenauto, welke tegen een boom op de Cornelis Lelylaan tot stilstand kwam, zijn aan hun verwondingen overleden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden.


De witte Volkswagen Golf is dinsdag 16 oktober rond 02.50 uur vermoedelijk met hoge snelheid van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Beide inzittenden raakten hierbij bekneld en overleefden de aanrijding niet, ondanks de inspanningen van de hulpverleningsdiensten.

 

De identiteit van de slachtoffers is nog niet officieel ...

1/1

VRIJDAG 12|10

AMSTERDAM / ROTTERDAM - De politie heeft op maandag 8 oktober een 25-jarige verdachte aangehouden in Rotterdam. De man werd gezocht in verband met een woningoverval uit 2014 aan de Spakenburgstraat in Amsterdam. Op basis van een DNA-match kwam de Amsterdamse recherche de man op het spoor. Nadat de verblijfsplaats van de man was achterhaald, wist het Team Parate Eenheid van Rotterdam hem afgelopen maandag aan te houden.


Op maandag 27 januari 2014 werd een toen 73-jarige vrouw in haar woning in de Spakenburgstraat overvallen, bedreigd en mishandeld. De verdachte griste de inhoud uit de ...

1/1

VRIJDAG 12|10

AMSTERDAM - Op donderdag 12 oktober 2018 is een verdachte van fietsendiefstal aangehouden.

 

De elektrische fiets waarop hij reed, is vermoedelijk ook van diefstal afkomstig. Het is alleen niet bekend van wie de fiets is.

 

Wie herkent zijn of haar fiets? Bij herkenning graag contact opnemen met politie Zuid-de Pijp aan de President Kennedylaan 11. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of kom even langs. Het kenmerk van de zaak is 2018206921.

DONDERDAG 18|10

AMSTERDAM - De recherche doet onderzoek naar twee zaken waarbij koeriers zijn mishandeld en overvallen.

 

Eerste overval

De eerste overval vindt plaats in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 augustus rond 05.00 uur. Een 19-jarige koerier van een leverancier in alcoholische dranken is op dat moment met zijn bestelbus aan het Langsom in Amsterdam-West voor een bestelling. Er komt een man naar hem toe op het moment dat hij nog in de bestelbus zit. Deze man doet zich voor als geïnteresseerde klant, maar zodra de koerier uit de bestelbus stapt en de laadruimte opent, gaat het mis. ...

MAANDAG 15|10

AMSTERDAM - In de vroege avond van zondag 14 oktober werd een 65-jarig slachtoffer in een garagebox door een man beroofd van haar horloge. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Het vrouwelijke slachtoffer stond voor een garagebox aan de Soetendaal in Amsterdam Zuid. Hier werd zij aangesproken door een man, die vroeg of zij haar portier wilde openen. Direct daarna greep de man naar haar pols waar een horloge zat. Bij de worsteling die hierbij ontstond, raakte het slachtoffer lichtgewond aan haar arm. Eenmaal in het bezit van het horloge, vluchtte de man de brug over richting de ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  1052
32%
  Zonnebrand

7%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

43%
  Ik gebruik niets

AMSTERDAM 24Webvertising