Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:22:12 13154 13991 13159 Rit 105925 105926 105927 Amsterdam Marcellus Emantsstraat 1064EV Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance...
zaterdag 22 september 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|09

AMSTERDAM - Donderdagavond 20 september omstreeks 23.20 uur overvallen twee mannen een snackbar aan de Karel Doormanstraat in Bos en Lommer. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Het duo bedreigt het personeel van de horecazaak en slaat daarna rennend op de vlucht richting de Bestevaerstraat om vervolgens de Louise de Colignystraat in te lopen. Mogelijk stappen zij op een later moment op een scooter.

 

De recherche is op zoek naar mensen die voorafgaand of direct na de overval iets hebben gezien of mogelijk beelden hebben die waardevol kunnen zijn in het onderzoek naar ...

1/1

WOENSDAG 19|09

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontving de afgelopen week enkele opmerkelijke meldingen. Het gaat om mensen die hun huis te koop aanbieden, en vervolgens een poederbrief in de bus krijgen.

 

In sommige zakjes zat wit poeder, in een andere chocola. De zakjes worden vergezeld van een brief op naam van de ontvanger, opgesteld in het Engels. De brief bevat dreigende taal.

 

In de brief staat onder meer dat 'de toekomstige zakjes een andere inhoud kunnen bevatten die onplezierig voor potentiele kopers kan zijn'. Om dat te voorkomen, dient de ontvanger € 150,- te betalen in ...

1/1

WOENSDAG 19|09

AMSTERDAM - In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 02:15 uur werd een zeer alerte buurtbewoner op het Willem Dreesplantsoen wakker van het alarm van een auto. Eenmaal buiten aangekomen ziet de buurtbewoner enkele verdachten bij een auto vandaan rennen. Direct zet hij de achtervolging in.

 

Niet veel later kan hij één van de verdachten overdragen aan de inmiddels gearriveerde politie. Bij de auto blijkt daadwerkelijk een raam te zijn verbroken.

 

De zaak is in behandeling bij de recherche van Amsterdam West.

1/1

DINSDAG 18|09

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en hoe goed je alle risico’s ook inschat, je kan niet alles onder controle hebben. Een onwel geworden medewerker, of zelfs een brand in een bedrijfsgebouw vraagt om gepaste actie. Deze actie kan gelukkig door de medewerkers binnen de onderneming ondernomen worden. Wel moet er hier een BHV cursus voor gevolgd worden.

 

Wat heb je aan een BHV cursus?

Een BHV cursus zorgt ervoor dat medewerkers van een bedrijf precies weten hoe zij moeten handelen in geval van nood. Zo worden zij opgeleid in de basis van het verlenen van eerste hulp, maar ook in het ...

1/1

MAANDAG 17|09

AMSTERDAM - Een 32-jarige automobilist viel zaterdagavond 15 september op de Transformatorweg op door zijn rijgedrag. Hij reed met twee passagiers, terwijl er maar plek was voor één, langs een snelheidscontrole. Hij trachtte zich ook te onttrekken aan een staandehouding, vermoedelijk omdat hij mogelijk onder invloed van alcohol en drugs reed en onherroepelijk stond gesignaleerd.


Het is een niet alledaags beeld dat er drie personen op twee zitplaatsen in een auto met 20 kilometer te hard een lasercontrole passeren. Reden te meer om de auto en de bestuurder aan een controle te ...

GISTEREN 21|09

AMSTERDAM - De politie in Amsterdam is een onderzoek gestart naar een beroving die heeft plaatsgevonden in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 september aan de Andreas Schelfhoutstraat nabij het Surinameplein.


Het slachtoffer loopt die nacht rond 00.30 uur over de Andreas Schelfhoutstraat, wanneer ze wordt aangesproken door drie jongens in een donkerkleurige personenauto. De auto stopt naast het slachtoffer en de mannen in de auto vragen haar de weg naar de Bijlmer. Op het moment dat het slachtoffer de route op haar telefoon laat zien, grist een van de passagiers deze telefoon uit ...

WOENSDAG 19|09

AMSTERDAM - De 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo uit Amsterdam Zuidoost is sinds donderdagochtend 13 september vermist. Het onderzoeksteam van de politie houdt rekening met het scenario dat Rodechelies mogelijk ergens verborgen wordt gehouden.

 

Het verborgen houden van een minderjarig kind is een misdrijf en dus strafbaar. Het onderzoeksteam dat zich bezig houdt met de vermissing van Rodechelies ontving sinds het moment van haar vermissing meerdere tips, maar vooralsnog is zij nog altijd niet terecht.

 

Mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van het ...

Agenda

Vandaag

10:00
Pijnacker

Zaterdag 29 september

10:00
Bunschoten

Zaterdag 06 oktober

10:00
Vaassen

Headlines

Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  2988
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

8%
  Alleen dierenartskosten betalen

AMSTERDAM 24Webvertising