Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:39:24 13177 Rit 115351 Amsterdam Florijn Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-177

Ambulance 13-177

dinsdag 16 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|10

ERMELO - Maandagmiddag rond 17.00 uur is een wielrenner op een rotonde op de Beek in Ermelo hard gevallen.

 

Omdat er bloed uit z'n oor kwam werden er in eerste instantie twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Nadat de ambulances arriveerden bleek de wielrenner goed aanspreekbaar en is de helikopter geannuleerd. Uiteindelijk is de onfortuinlijke wielrenner voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de valpartij is onbekend.

1/1

VANDAAG 16|10

HARDENBERG - Maandagavond zagen agenten een scooter midden op het fietspad liggen ter hoogte van de Jan Weitkamplaan in Hardenberg. De agenten zagen dat de scooter overgespoten was en dat de bedrading los hing. Uit voorlopig onderzoek vermoedt de politie dat deze scooter van diefstal afkomstig is. Het gaat vermoedelijk om een scooter van het merk Aprilla.


De politie doet op dit moment onderzoek naar de herkomst van de scooter en naar eventuele verdachten. Zij zijn op zoek naar de eigenaar van deze scooter en naar eventuele getuigen.


Heb je informatie over de herkomst van de scooter of ...

GISTEREN 15|10

HOOGVLIET - De hulpdiensten zijn maandagavond 15 oktober uitgerukt voor een vermoedelijke lab in een pand aan de Klompenmakerstraat in Hoogvliet. De brandweer, politie, ambulance zijn ter plaatse. De brandweer draagt ademlucht en doet onderzoek in het pand. De omgeving is afgezet en er hangt een politiehelikopter in de lucht. Er is één persoon aangehouden.

 

'We zijn bezig met een onderzoek in een pand aan de Klompenmakerstraat in Hoogvliet. Er zit mogelijk een lab voor verdovende middelen in. We kwamen bij het pand na een melding dat er een gaslucht was. Eén persoon is ...

1/1

GISTEREN 15|10

Het contrast is groot; in sommige delen van de wereld is overgewicht een groot probleem, in andere delen hebben mensen niet voldoende voedsel om van te leven. Dinsdag 16 oktober is het internationale Wereldvoedseldag. Dan komen jongeren samen op het World Food Center terrein. Tijdens #Zerohunger - Young Summits sparren Nederlandse en Afrikaanse jongeren met elkaar en met Nederlandse en Afrikaanse vertegenwoordigers van overheid en de agrifood-sector. Het tegelijk betrekken van jongeren uit verschillende werelddelen bij het zoeken naar mogelijke oplossingen voor wereldwijde voedselvraagstukken ...

GISTEREN 15|10

NIJKERK - Maandagavond werd omstreeks 19.00 uur de ambulance en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Roemerstraat in Nijkerk.

 

De traumahelikopter is geland bij afrit Nijkerk Zuid van de A28. De arts van de traumahelikopter heeft zich bij het ambulancepersoneel gevoegd en zijn verder gereden naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is in de woning is onbekend. Ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse. Deze heeft het verkeer stilgezet.

1/1

GISTEREN 15|10

BARNEVELD - Op zaterdagavond 27 oktober houdt de vereniging voor Natuureducatie en duurzaamheid IVN, afdeling Barneveld op landgoed de Schaffelaar aan de Stationsweg 2C in Barneveld de Nacht van de Nacht. Deelnemers kunnen tijdens een tocht door het bos zelf ervaren hoe sterk de invloed van allerlei verlichting is.

 

Kom naar het Schaffelaarse bos en ontdek het geheim van het donker tijdens dit evenement. Beleef het duistere bos, verbaas je over ongewone geluiden en ga als een stil nachtdier op pad. Verder is het mogelijk een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van IVN ...

1/1

GISTEREN 15|10

ROTTERDAM - en automobilist is maandagochtend op de Spinozaweg om het leven gekomen. De auto klapte frontaal tegen een bewegwijzeringspaal. Mogelijk is de man onwel geworden.


Vanmorgen om 6.00 uur reed een 65-jarige man uit Rotterdam vanuit het Kreekhuizerplein de Spinozaweg op. Bij de kruising met de Aristotelesstraat botste hij tegen een paal. Hulpdiensten waren er snel bij, maar reanimatie mocht niet meer baten. De bestuurder overleed ter plekke. De verkeersongevallendienst doet onderzoek.

GISTEREN 15|10

De gemeente Barneveld wil dat de speelplek aan de Haruku beter aansluit bij de wensen van de buurt. Daarom wordt een nieuw plan voor de speelplek ontwikkeld. Kinderen, ouders en omwonenden kunnen hun mening geven in een digitale enquête. Invullen kan tussen 15 oktober en 26 oktober 2018 op www.barneveld.nl/haruku.

De speelplek aan de Haruku is in opdracht van CV de Burgt II aangelegd tijdens de ontwikkeling van de woonwijk Eilanden Oost. De inrichting en uitstraling van de speelplek voldoen echter niet aan de verwachtingen van bewoners en de gemeente ...

GISTEREN 15|10

SIBCULO - Sinds donderdag 11 oktober doet de politie onderzoek naar de lijkvinding in een recreatieplas een de Gemeenteweg in Sibculo. Omstreeks 18.45 uur werd een lichaam van een onbekende man aangetroffen.


Op dit moment gaat de politie er van uit dat er geen sprake is van een misdrijf. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog gaande. Er is een redelijk vermoeden wie hij is, maar dit is nog niet vastgesteld. Het gaat waarschijnlijk om iemand die niet de Nederlandse nationaliteit heeft.