Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:02:27 13117 Rit 134265 Amsterdam Valckenierstraat 1018XG Ggd Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-117 (GGD Amsterdam)
zaterdag 25 november 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|11

VEENENDAAL - Op vrijdag 24 november heeft de politie diverse controles gehouden in Veenendaal en Overberg. In totaal zijn er tussen 08.00 uur en 15.00 uur 51 bekeuringen geschreven. 

 

Hieronder een lijstje met de resultaten van deze controles:
Op de Haarweg in Overberg 19x een bekeuring voor het negeren van de geslotenverklaring.
Op de Grote Beer in Veenendaal 4x een bekeuring
1x defect remlicht
1x gordel
1x onnodig lichtsignalen "seinen"
1x tonen verzekering
Op de Rondweg Oost in Veenendaal 2x een bekeuring
1x snelheid 90 km/u i.p.v. 80 km/u
1x onjuiste bevestiging zware lading
Op de ...

1/1

GISTEREN 24|11

EMMEN – Een vrouw is in een woning aan de Zuidlaarderbrink in Emmen vrijdagavond neergestoken. De dader is door de politie aangehouden.

 

De vrouw werd zwaar gewond met spoed naar het UMC in Groningen overgebracht. De technische recherche deed sporen onderzoek in het huis. Over de reden van de steekpartij is nog niets bekend.

GISTEREN 24|11

BARNEVELD - Op de Vellerselaan in Barneveld is vrijdagavond een personenauto achterop een achterruit rijdende bestelbus gebotst. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Kraaikoplaan. 

 

Een man raakte lichtgewond bij het ongeval maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade was enorm.

GISTEREN 24|11

BARNEVELD - Vrijdag 24 november tussen 15:30 uur en 19:45 uur is er ingebroken in een woning aan de Patrijzenhof. Er is een raam opengebroken om de woning binnen te komen. Het is onbekend of er iets is buitgemaakt.

 

Heeft u iets verdachts gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. ...

1/1

GISTEREN 24|11

EDE - "Loepzuiver, ontroerend, meeslepend en vol drama". Zo wordt de zang van zangeres Tineke Roseboom omschreven. De Bennekomse is de winnaar van de Edese Cultuurprijs 2017. Ze ontving de prijs vandaag uit handen van wethouder cultuur Johan Weijland. De Juryprijs gaat dit jaar naar Poppodium Ede.

 

"Tineke Roseboom is een breed onderlegde zangeres die de cultuurprijs verdient omdat ze als beroepszangeres al veel heeft bereikt en grote stappen maakt in haar carrière." schrijft de jury in haar juryrapport. Tineke zong bijvoorbeeld de muziek in van de Amerikaans/Chinese film 'The jade ...

GISTEREN 24|11

ARNHEM - Op de Koppelstraat in Arnhem heeft vrijdag 24 november een kop staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel moest één van de bestuurder blazen. Beide voertuigen worden door een berger afgesleept.

1/1

GISTEREN 24|11

HARDERWIJK - Op donderdagavond 23 november werd in een supermarkt aan de Nassaulaan een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal. Tijdens de aanhouding probeerde de man één van de agenten te steken met een mes. Door een adequate reactie van de agenten kon voorkomen worden dat de agente geraakt werd.

 

Donderdag rond 19.40 uur kreeg de politie een melding dat medewerkers van de supermarkt een man hadden aangesproken die mogelijk een diefstal had gepleegd. Toen de politie ter plaatse kwam was hij rustig en meewerkend. Nadat geconstateerd ...

VANDAAG 25|11

SCHERPENZEEL - Op donderdag 23 november is er een inbraak geweest op de BM Royaardslaan en op vrijdag 24 november op de Berkhorst in Scherpenzeel.

 

Heeft u iets gezien of gehoord? Bel de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: ...

GISTEREN 24|11

EDE - In juli van dit jaar besloot de gemeenteraad om de paspoorten en identiteitskaarten vanaf 1 januari 2018 €25 goedkoper te maken. Helaas is deze verlaging een jaar uitgesteld.

 

De korting van €25 zou betaald worden uit de opbrengsten van de precariobelasting. kabelmaatschappijen betalen deze belasting voor hun kabels en leidingen die op, onder of boven gemeentegrond liggen. Kabelmaatschappijen berekenen deze belasting door aan hun klanten. Daarom kozen we ervoor om de paspoorten en identiteitskaarten 10 jaar lang goedkoper te maken. Zo kan iedereen van deze ...