Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:17:17 13111 Rit 69484 Amsterdam Stationsplein 1012AB Centraal Station Ns Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 21 juni 2018

ZONDAG 13|08

Man en vrouw bestolen terwijl men hulp verleende aan gewonde motorrijder

Alle informatie is welkom om de dief of dieven van deze laaghartige daad op te sporen en aan te houden

AMSTERDAM - Wie stal de jas en een tas van twee mensen die zaterdagmiddag op de Singel hulp verleenden aan een gewonde motorrijder? De politie zoekt getuigen en of beeldmateriaal om de dader(s) op te sporen.

 

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur, raakte een motorrijder gewond toen hij op de Singel een auto wilde inhalen. De auto sloeg op dat moment links af om in te parkeren waarbij de motorrijder geraakt werd. De motorfiets bleef aan de grachtkade hangen maar de motorrijder kwam in een bootje, dat in de gracht lag, terecht.

 

De automobilist schoot direct te hulp evenals een passerende vrouw op de fiets, die later een arts bleek te zijn. Meer omstanders reikten een helpende hand om de gewonde motorrijder bij te staan.

 

Nadat de motorrijder door omstanders en hulpdiensten veilig op de wal was gebracht, bleek dat de jas van de automobilist en de tas van de vrouw waren gestolen. In de jas zaten o.a een portemonnee en een smartphone. In de tas van de vrouw zaten diverse persoonlijke bezittingen en waardevolle eigendommen.

 

Help mee de dader(s) te pakken!
De recherche van Centrum Noord heeft deze zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Wie heeft er bijvoorbeeld beeldmateriaal van het voorval bijvoorbeeld op de smartphone? Of misschien dat er bewoners zijn aan de Singel nabij de ongevalslocatie, die privé beveiligingscamera's hebben hangen gericht op straat of de gracht? Alle informatie is welkom om de dief of dieven van deze laaghartige daad op te sporen en aan te houden.

 

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Maar anoniem uw informatie doorgeven kan natuurlijk ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Locatie