Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:32:48 13109 Rit 21539 Amsterdam Gibraltarstraat 1055NJ Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-109

Ambulance 13-109

donderdag 22 februari 2018

ZONDAG 08|10

Zoektocht naar Anne Faber ook zondag nog zonder resultaat

De zoekactie werd wederom uitgevoerd door de Mobiele Eenheid (M.E.), ondersteund door familie en bekenden van Anne en zoekers van het Rode Kruis

HUIS TER HEIDE - Ook zondag is er de hele dag gezocht in de bossen bij Huis ter Heide naar de vermiste 25 jarige Anne Faber. De politie heeft om 18.00 uur besloten om de zoektocht voor vandaag te gaan stoppen. 

 

De zoekactie werd wederom uitgevoerd door de Mobiele Eenheid (M.E.), ondersteund door familie en bekenden van Anne en zoekers van het Rode Kruis. In totaal bestond de zoekploeg uit circa 150 mensen. De politie waardeert de betrokkenheid van iedereen die zich aanbiedt om te zoeken. De hulp zou de snelheid wellicht ten goede komen, maar kan ten koste gaan van de zorgvuldigheid.

 

Inmiddels is ook de zoekactie bij de vijver van het Blookerpark afgerond. Donderdag 5 oktober werd een fiets in de vijver gevonden die vrijwel zeker van Anne Faber is. De vijver is inmiddels weer vrijgegeven. Er zijn geen bijzonderheden in de vijver aangetroffen. Of de politie morgen weer gaat zoeken is nog niet bekend.

Locatie