Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:39:24 13177 Rit 115351 Amsterdam Florijn Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-177

Ambulance 13-177

dinsdag 16 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 12|10

AMSTERDAM / ROTTERDAM - De politie heeft op maandag 8 oktober een 25-jarige verdachte aangehouden in Rotterdam. De man werd gezocht in verband met een woningoverval uit 2014 aan de Spakenburgstraat in Amsterdam. Op basis van een DNA-match kwam de Amsterdamse recherche de man op het spoor. Nadat de verblijfsplaats van de man was achterhaald, wist het Team Parate Eenheid van Rotterdam hem afgelopen maandag aan te houden.


Op maandag 27 januari 2014 werd een toen 73-jarige vrouw in haar woning in de Spakenburgstraat overvallen, bedreigd en mishandeld. De verdachte griste de inhoud uit de ...

1/1

VRIJDAG 12|10

AMSTERDAM - Op donderdag 12 oktober 2018 is een verdachte van fietsendiefstal aangehouden.

 

De elektrische fiets waarop hij reed, is vermoedelijk ook van diefstal afkomstig. Het is alleen niet bekend van wie de fiets is.

 

Wie herkent zijn of haar fiets? Bij herkenning graag contact opnemen met politie Zuid-de Pijp aan de President Kennedylaan 11. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of kom even langs. Het kenmerk van de zaak is 2018206921.

1/1

VRIJDAG 12|10

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We ...

1/1

DONDERDAG 11|10

Inbraak in huis, het is altijd een “ver van mijn bed show” tot het moment dat er iemand bij jou in huis staat. Met gekeurde veiligheidssloten en afgesloten vensters kun je hooguit de gelegenheidsdief weren, de professionele inbrekers draaien daar hun hand helaas niet meer voor om. Voor de moderne inbreker is ook een moderne beveiliging nodig, en die hebben wij gevonden met huisautomatisering. Een smart home is tevens een veilige “home”, daarnaast bieden slimme apparaten ook nog eens meer woongenot. Hoe kun je beginnen met een “safe smart home” en kun je een draadloze IP camera ...

WOENSDAG 10|10

AMSTERDAM - Bij een schietincident aan de Dostojevskisingel in Amsterdam is woensdag 10 oktober een man om het leven gekomen.

 

Rond 15.25 uur kreeg de politie melding van het schietincident. Ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde man aan. Ondanks intensieve medische behandeling is het slachtoffer enige tijd later aan zijn verwondingen bezweken.

 

De dader is vooralsnog voortvluchtig. De recherche is een onderzoek gestart, waarin het onder meer duidelijkheid hoopt te krijgen over de aanleiding van het schietincident en is daarbij naarstig op zoek naar getuigen.

...

GISTEREN 15|10

AMSTERDAM - In de vroege avond van zondag 14 oktober werd een 65-jarig slachtoffer in een garagebox door een man beroofd van haar horloge. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Het vrouwelijke slachtoffer stond voor een garagebox aan de Soetendaal in Amsterdam Zuid. Hier werd zij aangesproken door een man, die vroeg of zij haar portier wilde openen. Direct daarna greep de man naar haar pols waar een horloge zat. Bij de worsteling die hierbij ontstond, raakte het slachtoffer lichtgewond aan haar arm. Eenmaal in het bezit van het horloge, vluchtte de man de brug over richting de ...

VRIJDAG 12|10

AMSTERDAM - In een hotelkamer aan de Oosterdoksstraat is rond 00.30 uur een 33-jarige man uit Moskou vastgebonden en beroofd. De recherche stelt een onderzoek in en roept getuigen die informatie hebben over deze overval om zich te melden.

 

Het slachtoffer zag kans de beveiliging van het hotel te waarschuwen, waarna hij in het bijzijn van de politie uit zijn benarde positie is bevrijd.

 

Signalementen

De drie mannen hebben het hotel verlaten en zijn in onbekende richting gevlucht. Zij hebben het volgende signalement:

Dader 1

  • Blanke man
  • Ongeveer 25 jaar oud
  • Zwart ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
AMSTERDAM 24Webvertising