Redactie overig 0 reactie(s) wo 08 december 2021, 16:47

Agenten treffen 539 kilo illegaal vuurwerk aan in woning Amsterdam-Oost

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:47 uur
AMSTERDAM – Op dinsdagmiddag 7 december is een 37-jarige verdachte aangehouden in een woning aan de Rosendaalstraat voor bezit en handel van vuurwerk. De politie is blij met deze vangst en bedankt burgers voor de anonieme tips.

Rond 14.45 uur komen agenten door meerdere anonieme tips over verkoop illegaal vuurwerk, bij een woning aan de Rosendaalstraat. In de woning treffen ze 539 kilo illegaal vuurwerk aan. Naast het vuurwerk hebben agenten ook verdovende middelen aangetroffen en deze in beslag genomen. De recherche is blij met deze vangst. De schade in een woonwijk bij ontploffing van de enorme hoeveelheid vuurwerk zou desastreuze gevolgen hebben. Collega’s zijn dan ook bij met de anonieme tips over verkoop van illegaal vuurwerk.

Meld (anoniem) verdachte situaties
Door de zeer grote schade die illegaal vuurwerk aan kan richten heeft het opsporen en in beslag nemen ervan hoge prioriteit bij de politie. Vermoedt u dat er illegaal vuurwerk ligt opgeslagen ergens in uw omgeving? Of ziet u een verdachte situatie die mogelijk met (de handel in) illegaal vuurwerk te maken heeft, bijvoorbeeld een woning of garage waar opeens veel aanloop is van verschillende, onbekende mensen? Bel de politie via 0900-8844 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.