Redactie defensie 0 reactie(s) ma 07 februari 2022, 16:28

Dankzij de app Find my iPhone twee snelle aanhoudingen na beroving in Nieuw-West

Laatst bijgewerkt: maandag 16:28 uur
AMSTERDAM – Een 25-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag 6 februari 2022 op de Akerwateringstraat beroofd van haar persoonlijke eigendommen. Agenten hielden na onderzoek twee verdachten aan dankzij de app Find my iPhone.

De vrouw loopt vanaf tramhalte Dijkgraafplein richting de Akerwateringstraat als ze plotseling stevig wordt vastgepakt door een man. Hij krijgt hulp van een tweede verdachte die de telefoon en rugzak van het slachtoffer afpakt. Met de spullen van de vrouw rent het duo weg in onbekende richting. Het slachtoffer raakt lichtgewond. Kort na de beroving peilt de gestolen telefoon uit op de hoek van de Maroastraat met de Etnastraat. Daar houdt de politie twee mannen aan. In hun nabijheid treffen agenten ook de gestolen goederen aan. Het gaat om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en komt ondanks de twee aanhoudingen graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.