Redactie landelijk 0 reactie(s) wo 18 januari 2023, 17:15

Donderdagochtend drukker door winters weer en staking OV-bedrijven

NEDERLAND – Weggebruikers moeten in de nacht naar donderdag en donderdagochtend rekening houden met mogelijke gladheid door winters weer. Door de combinatie van de winterse omstandigheden en een staking van regionale openbaar vervoerbedrijven kan dit zorgen voor een drukkere ochtendspits.

In de nacht naar donderdag en donderdagochtend is er in grote delen van het land kans op plaatselijke gladheid door hagel- en sneeuwbuien. Na de buien is er kans op bevriezing door van natte weggedeelten. Waar nodig, zal gestrooid worden. Het KNMI geeft van donderdagnacht tot de loop van de ochtend voor een groot deel van het land code geel af.

De combinatie tussen de winterse buien en mogelijke gladheid, kunnen ervoor zorgen dat het nog drukker wordt op de weg dan het gebruikelijk al is op een donderdagochtend. Daarnaast staakt het personeel van regionale OV-bedrijven donderdag en vrijdag, wat er ook toe kan leiden dat het drukker wordt op de weg.

Deel dit artikel

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.