Logo 112Amsterdam

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 08 februari 2022, 12:20

Fietser (67) overleden na aanrijding met vrachtwagen op de Westpoortweg in Amsterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 27 nov 2023 om 16:56 uur

AMSTERDAM – Een 67-jarige man uit Amsterdam is dinsdagochtend 8 februari 2022, na een aanrijding met een vrachtwagen, overleden. Het ongeval gebeurde op de Westpoortweg in Amsterdam.

De politie kreeg volgens 112 Meldingen Amsterdam om 11.11 uur de eerste melding van de aanrijding. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plaatse. De betrokken vrachtwagenchauffeur heeft op een politiebureau een verklaring afgelegd, dat is een standaardprocedure bij een dodelijk ongeval.

Getuigen
Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek naar de aanrijding en wil weten wat er precies gebeurd is. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden van dit ongeval? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.