Logo 112Amsterdam

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 26 januari 2022, 16:34

Fietser zwaargewond aangetroffen op fietspad in Amsterdam-Zuidoost, dringende getuigenoproep

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:41 uur
AMSTERDAM – Op vrijdagavond 21 januari is een 64-jarige fietser zwaargewond aangetroffen achter een school op het fietspad aan het Gulden kruispad in Amsterdam-Zuidoost. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) is op zoek naar een bezorger die langs het slachtoffer fietste en naar een groepje jeugdigen die meer weten.

Tussen 20.00 uur en 20.15 uur fietst het slachtoffer over het Gulden Kruispad als hij om vooralsnog onbekende reden ten val komt. Een wijkagent uit de buurt wordt door een groepje jeugdigen aangewezen dat het slachtoffer op de grond ligt. Ze verleent direct eerste hulp waarna het slachtoffer door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis wordt vervoerd. Tot op heden gaat het niet goed met het slachtoffer.

Uit onderzoek blijkt dat een bezorger langs het slachtoffer fietste op het moment dat hij ten val kwam. Het OTV komt graag in contact met hem en andere getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Getuigenoproep
Bent u degene die langs het slachtoffer fietste? Heeft u de wijkagent verteld dat de fietser op de grond lag? Of heeft u meer informatie dat het onderzoeksteam kan helpen? Dan spreekt het OTV u graag. Neem alstublieft contact op via 0900-8844. Vermeld dan proces-verbaalnummer PL1300_2022013697.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.