Logo 112Amsterdam

Redactie defensie 0 reactie(s) do 03 februari 2022, 7:32

Gewapende straatroof op 42-jarige man in Amsterdam-Zuidoost

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:34 uur
AMSTERDAM – Op woensdagochtend 2 februari is een 42-jarige man slachtoffer geworden van een beroving met vuurwapen aan de Poederooienstraat. Twee verdachten zijn gevlucht en de recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 11.45 uur loopt het slachtoffer over de Poederooienstraat in de richting van het Puiflijkpad om afval weg te gooien. Twee jongemannen lopen hem tegemoet en voor dat hij het door heeft, bedreigd één van hen hem met een vuurwapen. De ander rukt zijn tas met goederen weg. Vervolgens rennen ze ervandoor waarna het slachtoffer erachteraan rent. Aan het begin van de Poederooienstraat staat een bromfiets klaar waar de verdachten op springen en met de buit ervandoor gaan. Het slachtoffer is niet gewond geraakt.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over de bromfiets? Of weet u meer over deze straatroof? Weet u meer over de vluchtroute van de verdachten? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Beelden kunnen ook helpen met het onderzoek. Vergeet u tijdens het bellen niet om proces-verbaalnummer PL1300_2022021068 door te geven. Zo weet de politie over welke zaak u het heeft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.