Logo 112Amsterdam

Redactie overval 0 reactie(s) za 22 januari 2022, 17:18

Hotel aan de Fogostraat doelwit van een overval, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:18 uur
AMSTERDAM – Een hotel aan de Fogostraat is vrijdagochtend 21 januari het doelwit geworden van een overval. Bij de overval raakte niemand gewond. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 07:00 uur werd een hotelmedewerker door twee verdachten overvallen waarbij hij bedreigd werd met een vuurwapen. De verdachten zijn na enkele minuten met een geldbedrag te voet gevlucht in de richting van de Mc Donald’s. Het tweetal kon helaas niet in de kraag worden gevat. De overvallers zijn ongeveer 20 jaar oud en droegen ten tijde van de overval donkere kleding.

Getuigen gezocht
De recherche heeft de overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Fogostraat? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.