Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:29:43 (13gg01) Liftopsluiting , Hoogoord Amsterdam [ 13asa ] Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Anton...
dinsdag 19 februari 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|02

AMSTERDAM - In de nacht van maandag 18 februari op dinsdag 19 februari kreeg de politie rond 3.15 uur melding dat er zou zijn geschoten op een restaurant aan de Slotermeerlaan. Ter plaatse troffen agenten aan de achterzijde van het pand, aan de Cornelis van Vollenhovenstraat, drie kogelinslagen aan. De recherche is op zoek naar getuigen.


Bij de beschieting raakte niemand gewond. Ter plaatse is onderzoek verricht. Getuigen stellen dat kort na de beschieting mogelijk één of meerdere verdachten zouden zijn weggereden op een donkerkleurige scooter in onbekende ...

1/1

VRIJDAG 15|02

REGIO - Momenteel worden er in de regio en in de rest van het land zeer veel slachtoffers gemaakt door fraude met gebruik van Whatsapp. De dader doet zich voor als een vriend / familielid en vraagt om uiteenlopende redenen geld over te maken naar een rekeningnummer. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij even krap bij kas zit en snel wat geld nodig heeft om een rekening te betalen. Omdat de dader 'vertrouwd' over komt in het gesprek en wellicht een profielfoto heeft die overeen komt met degene waarvoor hij zich uitgeeft, zijn er verschillende mensen die hier intrappen en geld overmaken.

Door ...

1/1

DONDERDAG 14|02

AMSTERDAM - In de late avond van woensdag 13 februari en in de vroege ochtend van donderdag 14 februari 2019 zijn er twee straatroven gepleegd in het centrum van Amsterdam. In beide gevallen zijn de waardevolle horloges van slachtoffers weggenomen.


Omstreeks 23.00 uur loopt een 56-jarige man vanaf de Singel rechtsaf de Prins Hendrikkade op als hij een groepje mannen tegenkomt. Eén van de mannen vraagt hem om een vuurtje voor zijn sigaret. Zijn antwoord daarop is dat hij dat niet heeft. De man met de sigaret pakt hem hardhandig bij zijn pols vast en probeert hem uit balans te brengen. ...

1/1

DINSDAG 12|02

AMSTERDAM - De politie heeft vannacht 12 februari 2019 een 28-jarige inwoner van Amsterdam aangehouden, nadat eerder een achtervolging van 20 minuten door Amsterdam met hoge snelheden was gestaakt. De man reed met een ongeldig verklaard rijbewijs en was in het bezit van een geringe hoeveelheid softdrugs en meer dan 17.000 euro in contanten.


Agenten zagen rond 01.15 uur de bestuurder van een zwarte Mercedes met hoge snelheid in de richting van de Bilderdijkstraat rijden. Op een gegeven moment reed de auto op de Kwakerstraat en de Bilderdijkstraat tegen het verkeer in. Teneinde de ...

1/1

DINSDAG 12|02

AMSTERDAM - De 16-jarige Sakina wordt sinds 30 januari 2019 vermist. Omdat Sakina vaker een aantal dagen wegbleef, is er niet direct alarm geslagen. Sakina heeft bruine ogen en een licht getinte huidskleur en zwart krullend haar. Zij heeft een gezet postuur en is 1.60 meter lang. Mogelijk draagt zij een bril. Ten tijde van haar vermissing droeg Sakina een zwarte broek, grijs vest, zwarte legging , zwarte jas en een zwarte tas.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens
Sakina ...

GISTEREN 18|02

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

VRIJDAG 15|02

AMSTERDAM - Afgelopen maandagmiddag 11 februari heeft er een straatroof plaatsgevonden op een 80-jarige vrouw op de Robert Fruinlaan. Twee mannen zijn op de vlucht geslagen, de politie zoekt getuigen.


Omstreeks 16.00 uur loopt een vrouw met haar rollator op de Robert Fruinlaan, ter hoogte van het Topkapipad in Amsterdam. Een jongeman loopt op haar af en trekt vanachter aan het hengsel van haar handtas. Hierdoor raakt de vrouw uit balans en valt hard op de grond. Eén van de daders vlucht richting het Petrus Blokhof, de ander richting de Johan Huizingalaan.

 

Signalement
De mannen ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
Aantal stemmen:
  376
46%
  Inbraakwerend hang en sluitwerk

15%
  Electronisch alarmsysteem

39%
  De buren letten heel goed op!

AMSTERDAM 24Webvertising