Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:40:41 13104 Rit 93102 Amsterdam Rustenburgerstraat 1073GA Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-104

Ambulance 13-104

zondag 18 augustus 2019
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 16|08

AMSTERDAM - Een onbekende dader heeft donderdag 15 augustus 2019 op de Johan van Hasseltweg zijn slachtoffer vermoedelijk gefilmd. Hij beroofde samen met een andere onbekende dader een 17-jarig meisje van haar tas met daarin haar persoonlijke eigendommen. De politie onderzoekt deze beroving. Alle informatie, ook in de vorm van beeldmateriaal, is welkom.


Kort na 23.00 uur loopt het meisje samen met twee collega's naar huis. Ter hoogte van de Adelaarsweg zitten twee jongens op een brug. Ze spreken het meisje aan en kort daarna ontstaat een handgemeen, waarbij het meisje hard op haar hoofd ...

1/1

MAANDAG 12|08

AMSTERDAM - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zilvergrijze personenauto van het merk Volkswagen. De bestuurder wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een aanrijding op maandag 12 augustus 2019 om 14.50 uur, op de kruising van de Jan van Galenstraat en de Jan Tooropstraat.

 

Bij de aanrijding raakte een baby gewond die in een kinderwagen lag die door de moeder werd geduwd. De bestuurder van de zilvergrijze Volkswagen is zonder zich bekend te maken direct doorgereden. De gewonde baby is naar een ziekenhuis overgebracht. Het letsel is op dit moment nog onbekend. ...

1/1

MAANDAG 12|08

AMSTERDAM - De recherche is een onderzoek gestart naar de vondst van een explosief bij een woning aan het Snodenhoekpark. Het gaat om een handgranaat.


Op zondagavond 11 augustus krijgt de meldkamer rond 19.45 uur de melding dat er een verdacht voorwerp is aangetroffen bij een woning. Na een eerste inschatting van een politieman van het Team Explosieven Verkenning, wordt de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) opgeroepen. Deze experts hebben het vermoedelijke explosief veilig ontmanteld en verwijderd. Het blijkt te gaan om een handgranaat. Nadat het onderzoek van de EOD is ...

ZONDAG 11|08

ZAANDAM - Op de Sluispolderweg in Zaandam heeft een groot evenementenschip vanmorgen water gemaakt. Het vaartuig is deels gezonken en verloor veel brandstof.

 

Rijkswaterstaat en de Havendienst waren aanwezig om de lekkage van de brandstof zoveel mogelijk te beperken. Voor de opgeroepen brandweer was er niets te doen. Wat de oorzaak is, is niet bekend.

ZONDAG 11|08

AMSTERDAM - Aan de Heerlerbergweg in Amsterdam Zuid Oost heeft vanmorgen brand gewoed in een pand van de ING bank. In een server ruimte hing een flinke brandlucht en ging het brandalarm rond 09:30 uur af.

 

De brandweer is een tijdje op zoek geweest naar de oorzaak van de brand en was met meerdere auto's aanwezig. Niemand raakte gewond. Korte tijd werd de Haarlerbergweg afgesloten voor auto verkeer.

 

De oorzaak van de brand is niet bekend.

VRIJDAG 16|08

AMSTERDAM - De politie heeft woensdagochtend 14 augustus drie vermoedelijke inbrekers op heterdaad aangehouden op de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam.

 

Rond 3.30 uur ziet een bewoner hoe drie personen met gereedschap de hoofdingang van de flat proberen in te komen. De bewoner belt de politie, die een zoektocht naar het drietal start. In de garage van het complex zien agenten drie mannen die aan het signalement voldoen. Bij het zien van de politieagenten verdwijnt het trio uit zicht. Terwijl de zoektocht naar de mannen volop plaatsvindt, komt omstreeks 5.10 uur een inbraakmelding ...

WOENSDAG 14|08

AMSTERDAM - De politiechef van eenheid Amsterdam heeft na afstemming met de hoofdofficier van justitie besloten een onderzoek in te laten stellen naar het lekken van privacygevoelige informatie naar Telegraaf-journalist John van den Heuvel. Het onderzoek zal worden verricht door het bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK) van de eenheid Amsterdam.


Politie en OM weerspreken de suggestie die in De Telegraaf wordt gedaan dat er sprake zou zijn van een doofpot omdat de betreffende aanhouding niet eerder is gemeld. Bij voorlichting over het werk van politie en OM gaat het om de ...

Agenda

Zaterdag 07 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

AMSTERDAM 24Webvertising