Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:27:47 13175 Rit 71373 Amsterdam Wethouder Tabakstraat 1107DE Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-175

Ambulance 13-175

maandag 17 juni 2019
1/1
TOP NIEUWS

ZATERDAG 15|06

AMSTERDAM - Een 19-jarige man uit Utrecht is vrijdag 14 juni omstreeks 20.30 uur door een slagboom gereden van een parkeergarage bij het Olympisch stadion. Hij is samen met een 18-jarige plaatsgenoot aangehouden op verdenking van inbraak in een auto.


Agenten betrapten de twee op heterdaad, waarna de autokrakers met een auto op de vlucht sloegen. De bestuurder reed met hoge snelheid door de slagboom van de parkeergarage en crashte op het terrein van een tankstation op de Amstelveenseweg. De twee trachtten rennend te ontkomen aan de politie.

 

Van de bestuurder van de auto, die ...

1/1

DONDERDAG 13|06

AMSTERDAM - Een 34-jarige man uit Amsterdam wordt verdacht van zeven diefstallen en oplichtingen door middel van het aannemen van een valse hoedanigheid als politieagent. Hij is op vrijdag 7 juni aangehouden. De recherche had al langere tijd een onderzoek lopen naar deze verdachte, waarin meerdere diefstal- en oplichtingszaken centraal stonden.


In al deze gevallen legitimeerde de verdachte zich met een politielegitimatiebewijs; een zwart mapje met hierin een legitimatiebewijs waarop duidelijk het woord "politie" leesbaar was. De verdachte bezocht in mei van 2019 verschillende ...

1/1

DONDERDAG 13|06

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

 

Om Maarten en zijn foundation te ondersteunen veilt TheBagstore.nl samen met haar leveranciers vanaf 13 juni 2019 tot en met de dag dat Maarten zijn zwemtocht (hopelijk helemaal) voltooid allerlei tassen op haar Facebookpagina. ...

1/1

WOENSDAG 12|06

AMSTERDAM - Vrijdag 14 juni wordt voor de 20e keer het KinderBeestFeest georganiseerd, het jaarlijks besloten feest in ARTIS.


Onder begeleiding van 150 politiemotoren gaan 350 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, en Rode Kruis de weg op om chronisch of ernstig zieke kinderen naar ARTIS te brengen voor een onvergetelijke avond.


Wie op deze vrijdagavond de colonnes hulpverleningsvoertuigen ziet rijden, hoeft niet te schrikken of een alarmnummer te bellen, want het motto van het KinderBeestFeest is: 'Niets aan de hand, maar ga wel aan de ...

1/1

DINSDAG 11|06

AMSTERDAM - De 68-jarige vrouw die op zondag 21 april ernstig werd mishandeld aan de Geervliet is op 10 juni overleden aan haar verwondingen. Dinsdagavond 11 juni wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak.

 

Op die zondag 21 april (Eerste Paasdag) komt rond 21.30 uur de melding binnen dat bewoners aan de Geervliet buiten geschreeuw horen. Agenten treffen op straat een zwaar mishandelde vrouw aan. Het gaat om de 68-jarige Rinia Chitanie. Ze wordt met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Agenten kunnen al snel in de directe omgeving een verdachte ...

ZATERDAG 15|06

AMERSFOORT - Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni, een man aanhouden die verdacht wordt van een inbraak op de Hanzeboulevard. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 00:30 uur komt een melding binnen van een inbraak op de Hanzeboulevard in Amersfoort. Een alerte getuige geeft een goed signalement door van een auto die mogelijk bij de inbraak is betrokken. Een surveillerende agent hoort de melding en ziet al snel de auto rijden. Hij zet de achtervolging in. De auto gaat er vandoor.

 

Achtervolging
Er ontstaat ...

VRIJDAG 14|06

AMSTERDAM - Vier jongemannen in de leeftijd van 15-20 jaar zijn vrijdag 14 juni rond 17.30 uur aangehouden op verdenking van wapenbezit. De politie nam meerdere molotovcocktails, messen en een vuurwapen in beslag.


Een groep jongemannen hield zich op rondom metrostation Kraaiennest en deze mannen vulden kennelijk flesjes met brandstof en staken daar een lont in. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam rende een verdachte weg met een tas. Deze persoon is aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit. In de tas die hij weggooide zat een vuurwapen.

 

Diverse omstanders bemoeiden ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  3904
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

AMSTERDAM 24Webvertising