Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:04:54 13122 Rit 111827 Amsterdam Motorwal 1021PH De Meeuw Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-122

Ambulance 13-122

dinsdag 15 oktober 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|10

NEDERLAND - Het kabinet wil dat geweld tegen politie en hulpverleners altijd moet worden bestraft met een celstraf. Dat blijkt uit een wetsvoorstel van de ministers Dekker (voor Rechtsbescherming) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). 'Dit is een belangrijke steun in de rug van alle politiemensen', zegt Ruud Verkuijlen, programmamanager geweld tegen politieambtenaren.


'Politiemensen zijn stuk voor stuk professionals', zegt Verkuijlen, 'werkzaam op straat voor de veiligheid van anderen, die hun werk zo goed mogelijk willen doen. Agressie en geweld horen daar niet bij. Wanneer daarvoor ...

GISTEREN 14|10

AMSTERDAM - Een vrachtwagen is vanmiddag tegen een gevel van een woning tot stilstand gekomen op de Roetersstraat in het centrum van Amsterdam.

 

Veel hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), zijn opgeroepen. De bestuurder van de vrachtwagen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

De brandweer gaat met behulp van de ladderwagen kijken naar de stabiliteit van het gebouw. De bewoners zijn via de achterkant van het pand uit de woning gehaald.

1/1

ZONDAG 13|10

Sinds enkele dagen gaat er een nieuwe oplichting over het internet. Een zogenaamde winactie van 'Freebie Centraal' verzamelde met een deel en like actie van een Jeep Cherokee in minder dan één dag meer dan 141.000 reacties, 154.000 deelacties en 52.000 likes in Nederland en België. Maar als je een beetje je verstand gebruikt, snap je dat er niets te halen valt.

 

Vals
De foto's zijn vals. Ze zijn gestolen van een of andere autodealer. Er worden ook verschillende auto's gebruikt.

 

Met het dromerige vooruitzicht van een mooie Jeep in je garage proberen de criminelen achter de ...

1/1

WOENSDAG 09|10

NIJMEGEN / PARIJS - De 40-jarige ontsnapte tbs'er Ronald van Z. is woensdag opgepakt in Parijs. Van Z. uit Harskamp nam vrijdag 4 oktober de benen tijdens een verlof vanuit de Nijmeegse Pompekliniek. Daar zat hij vast wegens zedendelicten.


De moeder van de veroordeelde tbs'er zegt tegen Omroep Gelderland dat haar zoon is opgepakt. Van Z. ontsnapte vrijdag in Nijmegen op de fiets aan zijn begeleiding. De politie maakte na drie dagen zijn naam publiekelijk bekend in de hoop op tips van getuigen. Ook werd een foto verspreid.

 

Onderhandelpoging
De tbs'er probeerde te onderhandelen ...

1/1

WOENSDAG 09|10

AMSTERDAM - Dinsdagmiddag 8 oktober 2019 vond op de Buiksloterdijk in Amsterdam-Noord een frontale aanrijding plaats tussen twee fietsers. De politie is op zoek naar getuigen.


De botsing vond plaats nabij het 'Kippenbruggetje', vlakbij de oversteek over het Noordhollandschkanaal, omstreeks 16.50 uur. Eén van de betrokken fietsers, een 63-jarige vrouw, liep ernstig letsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser, een 16-jarige jongen, hield lichte verwondingen aan de botsing over.

 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is daarvoor op ...

DINSDAG 08|10

NEDERLAND - In het tweede tertiaal (mei t/m augustus) van 2019 zijn 2.974.497 verkeersovertredingen geconstateerd op grond van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Dat is minder dan in dezelfde periode een jaar eerder, toen werden 3.230.893 verkeersboetes opgelegd onder meer voor te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen. Dat blijkt uit het tweede tertiaaloverzicht Wahv 2019*.


In het tweede tertiaal van 2019 daalde vooral het aantal op kenteken geconstateerde verkeersovertredingen op grond van de Wahv: 2.801.327 in de maanden mei t/m ...

MAANDAG 07|10

AMSTERDAM - Op zondagmorgen 6 oktober 2019 rond 03.00 uur heeft de politie een man aangehouden in de omgeving van de Jan Tooropstraat. Hij wordt ervan verdacht een aantal vernielingen te hebben gepleegd. De 23-jarige verdachte uit Amsterdam wordt ook in verband gebracht met het mishandelen van een voorbijganger.


Slachtofferoproep
De politie komt graag in contact met dit mannelijke slachtoffer. Ben jij dit slachtoffer of ken je degene die daar op de kruising van de Jan Tooropstraat met de Jan Evertsenstraat rond 03.00 uur mishandeld is? Of herken jij je in dit verhaal en heb je een ...

Agenda

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  1308
46%
  Nooit!

8%
  Altijd

46%
  Alleen dienstverlening op verzoek

AMSTERDAM 24Webvertising