Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:00:34 13115 Rit 4531 Amsterdam Postjesweg 1057DV Huisartsenpraktijk Postjesweg Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-115

Ambulance 13-115

4531 Zeewolde

4531 Zeewolde

vrijdag 15 januari 2021

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|01

AMSTERDAM - Tijdens een aanhouding donderdagmiddag in het Westerpark in Amsterdam is een agent gewond geraakt aan zijn hand. Handhavers waren bezig met een controle in het Westerpark en wilden een slapende man aanspreken. Hier was de man, mogelijk een dak- of thuisloze, niet van gediend en de handhavers schakelden de hulp in van de politie.

 

De man weigerde wederom om mee te werken en dit resulteerde in een aanhouding met verzet. Hierbij raakte een agent gewond aan zijn hand, vermoeddelijk door een kapotte fles. De agent is overgebracht naar het ziekenhuis om gehecht te worden. De ...

1/1

WOENSDAG 13|01

AMSTERDAM - Op maandag 11 januari vond rond 07.10 uur een aanrijding plaats tussen een politievoertuig en een fietser. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek en zoekt getuigen en beeldmateriaal.


Het politievoertuig reed op de tram/busbaan op de Marnixstraat vanuit de richting van het Leidseplein richting de Rozengracht. De fietser reed op het fietspad op de Elandsgracht, vanuit de richting van de Nassaukade. Op de kruising van de Marnixstraat met de Elandsgracht raakten het politievoertuig en de fietser met elkaar in botsing. De fietser is met verwondingen ...

1/1

WOENSDAG 13|01

AMSTERDAM - In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 januari 2021 heeft de politie twee verdachten op de A27 in Brabant aangehouden. De verdachten zouden diezelfde nacht in Amsterdam een man onder dreiging van een vuurwapen van zijn auto hebben beroofd.


Rond 1:45 uur krijgt de politie een melding om naar de Marskramerstraat te komen waar een 20-jarige man van zijn auto is beroofd. Als de politie arriveert treffen zij het slachtoffer met verwondingen aan. De politieagenten doen onderzoek in de omgeving en verwerken het kenteken zodat het voertuig gesignaleerd staat.

 

Rond 2:30 ...

1/1

WOENSDAG 13|01

De afgelopen jaren is in ons land de vraag naar woningen sterker gestegen dan het aanbod. De woningmarkt wordt intussen dan ook niets voor niets al enige jaren als ‘overspannen’ getypeerd. De situatie in Amsterdam spant hierbij de kroon. Dit maakte het erg interessant om hier een tweede woning te kopen om te vervolgens te verhuren, of de ‘extra’ woning zodra mensen gingen samenwonen of een woning uit een erfenis te gaan verhuren. Maar hoewel de woningprijzen hier intussen hoger dan ooit zijn, wordt wel verwacht dat de stijging in 2021 tot een einde zal komen. Dit maakt het interessant ...

1/1

VRIJDAG 08|01

AMSTERDAM - Vrijdagmiddag rond kwart voor drie werd kazerne Hendrik opgeroepen voor een afhijsing aan de Tasmanstraat te Amsterdam. De brandweer moest ademlucht op vanwege een eventuele corona patiënt.

 

De weg werd enige tijd geblokkeerd door de brandweer en daardoor ontstond er kort een vekeershinder. De patiënt is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

VANDAAG 15|01

AMSTERDAM - Twee mannelijke politiemedewerkers van de eenheid Amsterdam zijn buiten functie gesteld. Eén medewerker is buiten functie gesteld vanwege het vermoeden van ernstig plichtsverzuim en de andere medewerker vanwege een lopend strafrechtelijk onderzoek.

 

Het team Veiligheid, Integriteit en Klachten van de eenheid Amsterdam verricht nader onderzoek in beide gevallen. Over de onderzoeken worden verder geen mededelingen gedaan.

WOENSDAG 13|01

AMSTERDAM - Op dinsdag 12 januari 2021 is een minderjarige slachtoffer geworden van een straatroof in het Rietlandpark. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Tussen 21: 00 uur en 21:30 uur loopt het slachtoffer over de Piet Heintunnel in de richting van de Borneolaan. Tijdens het lopen ziet hij twee jongens staan. Nadat het slachtoffer de jongens passeert, zou hij door één van ze zijn aangesproken. Vervolgens zou één van hen een eigendom van het slachtoffer hebben weggenomen. Het slachtoffer zou vervolgens zijn geslagen en bedreigd om nog meer eigendommen af te staan, maar ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines