Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:47:29 13109 Rit 94409 Amsterdam Ruigoord Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-109

Ambulance 13-109

zaterdag 24 oktober 2020

1/1
TOP NIEUWS

DONDERDAG 22|10

NEDERLAND - Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 23 oktober 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van een recente vondst van zes dode knobbelzwanen in Kockengen (Utrecht) waarvan na een test bij twee kadavers vogelgriep is vastgesteld van een hoogpathogene variant (HPAI van het serotype H5N8). Inmiddels wordt ook een dode smient uit dezelfde omgeving getest voor vogelgriep. Nader onderzoek moet nog aantonen of dit ook HPAI H5N8 of een ander ...

1/1

DONDERDAG 22|10

AMSTERDAM - Afgelopen donderdagochtend 22 oktober is er een inbraak geweest in een horlogewinkel aan de Singel. Meerdere verdachten namen horloges uit de winkel weg. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 04:50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een winkelruit werd vernield. Ter plaatse bleek er te zijn ingebroken. De verdachten hebben meerdere dure merkhorloges weggenomen.
De recherche en forensische opsporing doen onderzoek.

 

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar dit incident en wil weten wat er is gebeurd is. Zij komt graag in contact met ...

1/1

WOENSDAG 21|10

AMSTERDAM - In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 oktober is er een explosie geweest bij een woning aan de Dijkmanshuizenstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.


Rond 4 uur 's nachts krijgt zowel de politie als de branweer een melding om met spoed naar de Dijkmanshuizenstraat te gaan vanwege een explosie bij een woning. Eenmaal daar aangekomen zien de agenten dat de voordeur behoorlijke beschadigd is. Agenten van forensische opsporing en het Team Explosieven en Veiligheid (TEV) komen ook ter plaatse om onderzoek te doen. Zij vermoeden dat de ...

1/1

DINSDAG 20|10

AMSTERDAM - De politie zoekt getuigen van een schietincident in de nacht van maandag op dinsdag 20 oktober 2020 aan de Hoekenes in Amsterdam. Een 33-jarige man kwam daarbij om het leven.

 

Rond 2.00 uur kwamen bij de politie meldingen binnen dat er knallen op straat waren gehoord op de Hoekenes, ter hoogte van Vreedenhaven. Volgens getuigen lag een man bloedend op straat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer (33) zwaargewond aan. Hij is direct gereanimeerd en uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later op de ochtend aan zijn ...

VRIJDAG 16|10

NEDERLAND - Net als in het voorjaar gaat MAA (Medical Air Assistance) weer helpen bij het vervoer van coronapatiënten. MAA zet een ambulance-helikopter in om patiënten van intensive cares te vervoeren naar ziekenhuizen elders in het land of Duitsland. Hiervoor wordt de reserve ambulanceheli gebruikt, die ook vliegt voor patiëntenvervoer vanaf de Waddeneilanden.

 

De ambulance-heli zal vliegen vanaf de vliegbasis Volkel in Noord-Brabant. Het academisch ziekenhuis Radboudumc in Nijmegen zorgt samen met mobiele teams van andere ziekenhuizen voor de bemanning met een spoedarts en ...

DONDERDAG 22|10

AMSTERDAM - Op woensdag 21 oktober 2020 heeft er een overval op een tabakszaak aan de Marnixstraat plaatsgevonden. Een verdachte is op heterdaad aangehouden en de andere overvaller is te voet gevlucht.

 

Even voor 18.00 uur lopen twee mannen een tabakszaak binnen en bedreigen de winkelmedewerker met een mes. Ze nemen een kleine buit mee en rennen de winkel uit. De politie was op dat moment in de buurt en heeft op aanwijzen van getuigen in de omgeving van de tabakszaak een verdachte aangehouden.

 

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar de andere verdachte. Heeft u iets ...

MAANDAG 05|10

NEDERLAND - Op sociale media gaat een lijst rond met nieuwe besluiten coronamaatregelen. Dit is onjuiste informatie. Het is te betreuren dat mensen via deze wijze nepnieuws verspreiden en onrust veroorzaken.

 

Alle actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op deze website.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  128
34%
  Oneens

66%
  Eens

AMSTERDAM 24Webvertising