Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:56:58 13159 Rit 104178 Amsterdam Okeghemstraat 1075PL Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-159

Ambulance 13-159

dinsdag 24 november 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|11

AMSTERDAM - Op vrijdag 23 oktober 2020 rond 12.30 uur komt op het Rokin in het centrum van Amsterdam een 67-jarige vrouw op een fiets lelijk ten val, mogelijk door een duw van een nog onbekende man. De politie is op zoek naar deze man en komt graag met hem of met getuigen in contact.


Bij het naderen van de kruising met het Spui, ter hoogte van een tabaks- en souvenirwinkel, ontstaat er een situatie waarbij het slachtoffer al fietsend een duw krijgt van een nog onbekende man. De vrouw houdt ernstige verwondingen over aan de val en is nog altijd niet hersteld. De politie is op zoek naar ...

ZONDAG 22|11

AMSTERDAM - Zondagmiddag 22 november rond 15.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en motor aan de Weesperstraat in Amsterdam.

 

De motorrijder is bij het verkeersongeval ernstig gewond geraakt. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is deze overgebracht met een ambulance naar het ziekenhuis. Omdat onduidelijk is hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren doet de politie onderzoek.

ZATERDAG 21|11

AMSTERDAM - Op de Provincialeweg N236 in Amsterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 november, omstreeks 02:00 uur, een auto te water geraakt.

 

Het ongeval gebeurde toen de auto, rijdend richting Driemond, met de wielen in de rechterberm kwam, terugstuurde en in het kanaal aan de overkant kwam. Beide inzittenden kwamen zelf uit het voertuig.

 

De ambulancedienst behandeld beide inzittenden. De brandweer heeft met duikers het kanaal afgezocht naar verdere slachtoffers. Deze werden niet aangetroffen.

 

Vanwege het ongeval was de N236 lange tijd afgesloten.

...
1/1

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Bij verschillende bedrijven op verschillende locaties in het land zijn de afgelopen dagen poederbrieven tussen de post aangetroffen. De brieven werden bezorgd op elf Amsterdamse locaties, en bij panden in Amersfoort, Arnhem, Best, Rotterdam, Utrecht Roermond en Leusden. Tot de negentien ontvangers behoren o.a. hotels, ziekenhuizen, advocatenkantoren en uitgevers.


De recherche doet onderzoek naar de herkomst van de brieven, of er een verband is tussen zaken en het motief van de afzender(s). Er wordt rekening gehouden met het scenario dat er mogelijk sprake is van één en ...

1/1

DONDERDAG 19|11

AMSTERDAM - Team Milieu van de Amsterdamse politie doet – met name in de aanloop naar de jaarwisseling – intensief onderzoek naar de (grootschalige) handel in illegaal vuurwerk. In een onderzoek konden rechercheurs recent vier verdachten aanhouden. Verschillende locaties in Noord-Holland werden doorzocht en daarbij is zo'n 1000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. De manier waarop de grote hoeveelheden vuurwerk lagen opgeslagen, zorgde voor een zeer grote gevaarzetting. De politie roept op om eventuele verdachte situaties rond vuurwerk daarom direct te melden.


Omstreeks oktober ...

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

DONDERDAG 19|11

AMSTERDAM - Op donderdag 19 november 2020 heeft de recherche van Amsterdam een 38-jarige man aangehouden. Hij zal morgen worden voorgeleid en wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 40-jarige Krzysztof Malinowski, die op maandag 24 augustus 2020 door een misdrijf om het leven kwam. De verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Meerdere aanhoudingen in deze zaak kunnen niet worden uitgesloten.

 

Naar aanleiding van de dood van Malinowski is de recherche van Amsterdam een grootschalig onderzoek gestart. Ook werd hierbij de hulp van het publiek ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
Aantal stemmen:
  642
34%
  Laat ik me vaccineren

23%
  Wacht ik af

43%
  Wil ik niet vaccineren

AMSTERDAM 24Webvertising