Redactie overig 0 reactie(s) di 21 december 2021, 16:53

Jong gezin slachtoffer van explosie in woning aan de Wijdenesserstraat in Amsterdam-Noord

AMSTERDAM – Zondagavond 19 december 2021 is een zwaar explosief afgegaan bij een woning aan de Wijdenesserstraat in Amsterdam-Noord. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 23.40 uur bevindt de bewoner zich in de woonkamer als de rest van het gezin boven is. Vanuit het niets wordt het gezin opgeschrikt door het geluid van een enorme explosie. Agenten treffen een vernielde voordeur en een enorme ravage in de woning aan. Gelukkig is niemand gewond geraakt maar dit had anders kunnen aflopen. Ter plaatse doen medewerkers van Team Explosieven en Veiligheid en van de Forensische Opsporing onderzoek en stellen sporen veilig. Uit onderzoek blijkt dat er vermoedelijk zwaar vuurwerk gebruikt is tegen de woning.

Getuigenoproep
Het is vooralsnog onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de explosie en waarom het explosief op de locatie is afgegaan. Weet u meer over deze explosie? Of waarom het gezin doelwit is? Dan spreekt de recherche u graag. Neemt u alstublieft contact met ons op en verwijs daarbij naar proces-verbaalnummer PL1300_2021261178.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons