Redactie overig 0 reactie(s) ma 17 januari 2022, 16:15

Jongen (16) overleden na schietincident in woning aan de Sinderenstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 16:15 uur
AMSTERDAM – Op zondagavond 16 januari heeft er een schietincident plaatsgevonden in een woning aan de Sinderenstraat in Amsterdam Zuidoost. Hierbij is een 16-jarige jongen komen te overlijden. Er zijn drie minderjarigen verdachten aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak

Rond 19.15 uur komt er bij de 112 centrale een melding binnen van het schietincident aan de Sinderenstraat. Meerdere hulpdiensten worden opgeroepen en begeven zich naar de woning waar een 16-jarig slachtoffer zou liggen met één of meerdere schotwonden. Er is direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer, maar rond 20.20 uur is het slachtoffer komen te overlijden. In de woning waren nog twee minderjarige jongens aanwezig. Zij zijn aangehouden en zitten op dit moment vast. Een derde verdachte heeft zich enige tijd later gemeld bij een politiebureau. Ook hij is minderjarig en zit op dit moment nog vast. Het is onbekend wat er zich in de woning precies heeft afgespeeld.

De recherche is druk bezig met het onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets bijzonders gezien in de omgeving van de Sinderenstraat rond het tijdstip van het schietincident en heeft u nog niet met de recherche gesproken? Laat het onder dan weten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.