Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 08 juni 2022, 16:05

Man neergeschoten in Amsterdam-Noord, politie is op zoek naar getuigen

AMSTERDAM – Woensdagochtend 8 juni, rond 06.25 uur is in de Dijkmanshuizenstraat in Amsterdam Noord een man neergeschoten. De man werd in een been getroffen en was aanspreekbaar toen de gealarmeerde politiemensen hem voor een woning aantroffen.

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Bij het schietincident waren vermoedelijk twee mannen betrokken. Na het schieten zijn die op een scooter er vandoor gegaan. De omgeving van het schietincident is afgezet met linten en Forensisch specialisten zijn ingezet in verband met het sporenonderzoek. Rechercheurs van district Centrum/Noord hebben de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep
De politie komt dan ook graag in contact met getuigen van dit schietincident. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbel of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons