Logo 112Amsterdam

Redactie overval 0 reactie(s) di 18 januari 2022, 15:01

Man op de Amstelvlietstraat moet eigendommen afgeven onder bedreiging van vuurwapen

Laatst bijgewerkt: maandag 27 nov 2023 om 16:57 uur

AMSTERDAM – Een 41-jarige man is maandagmiddag 17 januari 2022 op de Amstelvlietstraat in Amsterdam beroofd van zijn persoonlijke eigendommen. Een onderzoek is ingesteld en daarin is de politie op zoek naar getuigen.

De man loopt rond 13.30 uur naar een afspraak op een kantoor op de Amstelvlietstraat als hij in het trappenhuis van een parkeergarage door meerdere mannen wordt benaderd. Het slachtoffer wordt bedreigd met een vuurwapen. De daders rennen er vervolgens vandoor met zijn laptop, horloge, paspoort en geld. Een zoekslag in de omgeving leidt niet tot het aantreffen van de daders.

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze beroving en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.