Logo 112Amsterdam

Redactie defensie 0 reactie(s) di 01 februari 2022, 16:32

Medewerker sportzaak mishandeld tijdens gewapende overval

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:32 uur
AMSTERDAM – Op maandagmiddag 31 januari zijn personeelsleden van een sportzaak aan de Kinkerstraat in Amsterdam-West overvallen door drie verdachten. De verdachten zijn met een kleine buit gevlucht en vooralsnog niet aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 16.40 uur staan drie medewerkers in de sportzaak als drie overvallers binnenkomen lopen. Eén van de overvallers zou een vuurwapen bij zich hebben en hiermee hebben gedreigd. Vervolgens zou hij ook een medewerker met het vuurwapen hebben geslagen. De overvallers nemen een geldbedrag weg en vluchten rennend in de richting van de Nicolaas Beetsstraat. Het is onbekend of de verdachten daarna gebruik hebben gemaakt van een voertuig. De mishandelde medewerker heeft lichte verwondingen en moet door ambulancepersoneel worden nagekeken.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval. Heeft u informatie over de vluchtroute? Of weet u wie er betrokken is bij deze overval? Neem dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.