Redactie vermist 1 reactie(s) do 03 februari 2022, 17:16

Met 80 vrijwilligers op zoek naar vermiste Walter van de Giesen (72)

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:16 uur
AMSTERDAM – Het is koud rond de Gaasperplas, maar Cees Mols zet de mannen en vrouwen van het Veteran Search Team strak op linie. Meter voor meter kammen ze het gebied rond de oevers uit. Ze zijn op zoek naar Walter van de Giesen (72), die sinds maandag 31 januari vermist wordt.

Hij is voor het laatst gezien bij het Liendenhof in Amsterdam Zuidoost. Walter stapte die dag vroeg in de ochtend (om 06.33 uur) uit de bus bij de halte Geinbrug bij Driemond. Daarna ontbreekt van hem ieder spoor.
De politie is daarom dringend op zoek naar Walter van de Giesen. Voor de zoekactie is de hulp ingeroepen van de vrijwilligers van het Veteranen Search Team. Dit zijn professionals afkomstig van defensie en de politie die getraind zijn om onder moeilijke omstandigheden zoekacties te verrichten. Vooraf is het gebied in kaart gebracht en zijn verschillende locaties strategisch gekozen. Door meer dan 80 vrijwilligers wordt daar gezocht.

Walter heeft een tenger/mager postuur een smal gezicht en is kalend met bruin stijl haar tot in de nek. Hij heeft in zijn gezicht veel moedervlekken, voornamelijk op het voorhoofd. Walter Giesen is gekleed in een zwarte regenjas met dikke voering en draagt een lichtbruine ribfluwelen broek met daaronder zwarte herenschoenen.

Bel 0900 8844 als je de heer van de Giesen op of na 31 januari nog hebt gezien.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.