Logo 112Amsterdam

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 25 januari 2022, 17:22

Omstander op straat neergestoken na ruzie Amsterdam-Zuidoost

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:22 uur
AMSTERDAM – In de nacht van maandag 24 januari op dinsdag 25 januari is een 41-jarige Amsterdammer neergestoken op de Krombekstraat. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 00.15 uur krijgen agenten bericht dat een man met steekverwondingen in het ziekenhuis zou liggen. Uit onderzoek komt naar voren dat het slachtoffer eerder op de avond in een woning aan de Krootstraat is geweest. Buiten de woning ontstaat er een ruzie waar een bekende van het slachtoffer bij betrokken is. Hij zou geprobeerd hebben om de ruzie te sussen en wordt daarbij neergestoken. Omstanders hebben het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met mensen die meer weten over dit steekincident. Heeft u gezien wie er gestoken heeft? Heef u beelden van het incident? Of weet u meer wat er zich voor en na het steekincident heeft voorgedaan? Neem dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844. Verwijs bij een telefonisch gesprek naar proces-verbaalnummer PL1300_2022015605.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.