Redactie overval 0 reactie(s) ma 28 februari 2022, 16:41

Overval op op flitsbezorgservice aan de Rijnstraat in Amsterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 16:41 uur
AMSTERDAM – Op zondag 27 februari hebben twee mannen een overval gepleegd op een flitsbezorgservice aan de Rijnstraat. Er raakte niemand gewond. De recherche is op zoek naar camerabeelden en getuigen.

Rond 19.40 uur komen er twee mannen de winkel in lopen. Een van de mannen trekt al snel een vuurwapen en bedreigt het personeel dat in het bedrijf aanwezig is. De verdachten nemen diverse elektronica mee en gaan er snel te voet vandoor in de richting van het centrum. De personeelsleden raken niet gewond, maar zijn erg aangedaan van de gewapende overval. De politie wordt snel gebeld en er wordt een burgernetmelding uitgezet. Helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen in de omgeving.

De recherche is op zoek naar camerabeelden van de omgeving en komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets gezien of meer informatie over deze overval? Laat het weten via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.