Redactie overval 0 reactie(s) vr 08 april 2022, 16:29

Overvallers winkel aan Tussenmeer binnen tien minuten aangehouden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:29 uur
AMSTERDAM – Politiemensen hebben vrijdag 8 april, binnen tien minuten na de melding van een overval op een winkel aan Tussenmeer, twee verdachten aangehouden. Rond kwart voor elf kwam bij de politie een melding binnen dat overvallers met buit een winkel waren uit gevlucht. Bij de overval zou gebruik gemaakt zijn van een mes waarmee het personeel zou zijn bedreigd. Er is tijdens de overval niemand gewond geraakt.

De vluchtrichting werd doorgegeven en meerdere surveillance-eenheden gingen ter plaatse om de overvallers op te sporen. Ook werd de politie helikopter ingezet tijdens de zoekactie. Op aangeven van omwonenden werden de verdachten gevonden terwijl die zich schuilhielden in de bosjes op de Botteskerksingel. De twee verdachten werden direct aangehouden en bij hen werden spullen aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk uit de winkel afkomstig waren. De verdachten zijn overgebracht naar een cellencomplex. De recherche van district West heeft de zaak in behandeling.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.