Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:48:02 Bad-03 Br Container , Victor Rutgersstraat Amsterdam 13aso Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Osdorp...
maandag 13 juli 2020

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 13|07

AMSTERDAM - In de nacht van zaterdag 11 juli op zondag 12 juli, vond rond 03.00 uur een overval plaats bij een fastfoodrestaurant op de Eerste van Swindenstraat.


Twee mannen kwamen kort na sluitingstijd het restaurant binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen. Toen bleek dat door veiligheidsmaatregelen de kassa niet open kon, zijn de twee verdachten er zonder buit vandoor gegaan. Er raakte niemand gewond.

 

De verdachten zijn rennend gevlucht via het Dapperplein naar de Tweede van Swindenstraat richting de Potanusstraat.

 

Getuigenoproep
De recherche ...

1/1

VRIJDAG 10|07

AMSTERDAM - De recherche onderzoekt nog altijd een lijkvinding op een witte zeilboot aan de Kloveniersburgwal op woensdag 1 juli 2020. Inmiddels is de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer vastgesteld, maar zoekt de politie nog wel naar getuigen.

 

Op woensdagochtend 1 juli treffen agenten een dode man aan na een melding over geluidsoverlast. Uit onderzoek is gebleken dat aan boord een gesmoorde brand heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer, een 29-jarige man, is vermoedelijk aan koolmonoxidevergiftiging. Zijn familie is inmiddels in kennis gesteld.

 

Getuigen
De ...

1/1

VRIJDAG 10|07

AMSTERDAM - In de Lederambachtstraat in Amsterdam West heeft de recherche op woensdag 8 juli een inval gedaan in een woning. De recherche viel de woning binnen in verband met een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

 

In de woning werd rond de 180 duizend euro aan cash geld en 10 kilo cocaïne aangetroffen. Ook werden er in de woning diversen verpakkingsmaterialen en versnijdingsmiddelen aangetroffen.
Drie mannen van 39, 41 en 42 jaar oud zijn aangehouden. Zij worden vandaag op 10 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche sluit meer aanhoudingen in het ...

1/1

DONDERDAG 09|07

AMSTERDAM - De politie heeft een man aangehouden naar aanleiding van een beroving op maandagavond 6 juli 2020, waarbij een vrouw op de Hoorneboeg onzedelijk is betast.


Rond 23.00 uur sprak een onbekende man haar aan bij de uitgang van station Bijlmer Arena. Ze verliet het station en stak de Hoogoorddreef over en vervolgde haar weg over Hoorneboeg. Na ongeveer 500 meter liep ze onder een viaduct door. Daar betastte iemand haar onzedelijk. Toen ze zich omdraaide zag ze dat het dezelfde man was die haar eerder aansprak bij station Bijlmer Arena. Toen ze de politie wilde bellen ontstond een ...

1/1

MAANDAG 06|07

AMSTERDAM - Twee mannen in de leeftijd van 24 en 25 jaar uit Almere zijn maandagochtend 6 juli 2020 op de Dapperstraat aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Alexanderkade. De politie kreeg vannacht assistentie van de politieheli, die meezocht naar de vluchtende verdachten.


Rond 03.00 uur krijgt de politie een melding dat er een inbraak gaande was op de Alexanderkade. Als de politie ter plaatse komt, vluchten de vermoedelijke inbrekers weg. De politie stelt vast dat in het deurslot van de woning is een schroef aangebracht; de zogenaamde 'kerntrekmethode'. ...

ZATERDAG 11|07

AMSTERDAM - Een 31-jarige motorrijder uit Almere is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juli 2020 op het zuidelijke gedeelte van de A10 ten val gekomen en daarbij om het leven gekomen.

 

Deze eenzijdige aanrijding vond omstreeks 1.10 uur plaats. Diverse hulpverleningsdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij overleed aan zijn verwondingen.

 

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een onderzoek in naar de oorzaak van dit ongeval. Agenten van de politie-eenheid Amsterdam hebben de familie van de ...

WOENSDAG 08|07

AMSTERDAM - De politie heeft drie verdachten aangehouden na een steekincident op de Jacques Perkstraat op dinsdagmiddag 7 juli 2020.


Rond 17.00 uur ontstond een conflict tussen een groep jongens op de Jacques Perkstraat in Slotermeer. De gemoederen liepen hoog op en er werd een mes getrokken waarmee ook daadwerkelijk werd gestoken. Een aantal jongens gingen er met een auto vandoor. Een 16-jarige jongen vluchtte te voet. Toen politieagenten ter plaatse kwamen zetten zij de achtervolging in en wisten de 16-jarige jongen aan te houden in de Du Perronstraat. Even later spoorden agenten ook ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
AMSTERDAM 24Webvertising