Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:54:50 13119 Rit 95259 Amsterdam Loenermark 1025SW Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-119 (GGD Amsterdam)
dinsdag 27 oktober 2020
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|10

AMSTERDAM - In de nacht van zondag 25 op maandag 26 oktober 2020 is er opnieuw een explosie geweest bij een woning aan de Dijkmanshuizenstraat. Ditmaal gaat het om een andere woning dan afgelopen week.


Even voor 3.30 uur 's nachts klinkt er een luide knal in de straat waarna een scooter wegrijdt. De voordeur van een huis is behoorlijk beschadigd en als de agenten ter plaatse komen vermoeden zij dat het weer om zwaar vuurwerk gaat.

 

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de toedracht van dit incident en houdt er rekening mee dat de explosie van vannacht verband houdt met de explosie ...

1/1

ZONDAG 25|10

AMSTERDAM - De politie heeft vannacht 20 personen beboet en een feestje beëindigd in een pand op de Duivendrechtsekade in Amsterdam.

 

Rond 1 uur vannacht kwamen er meerdere meldingen binnen van geluidsoverlast. Ter plaatse zagen de agenten een grote groep personen die in het pand aan het feesten waren met versterkt geluid en geen onderlinge afstand. Zowel de organisator als alle feestgangers zijn bekeurd voor het overtreden van de noodverordening.

1/1

ZATERDAG 24|10

AMSTERDAM - Vrijdagavond 23 oktober 2020 gaat in een auto geparkeerd op de Van der Pekstraat een explosief af. Het voertuig raakt hierdoor zwaar beschadigd, maar gewonden vallen er gelukkig niet. De recherche is dringend op zoek naar getuigen en camerabeelden van het incident.

 

Rond 19.40 uur die avond uur krijgt de politie de melding dat er een harde knal is gehoord in de Van der Pekstraat en er rook uit auto daar zou komen. Ter plaatse treffen agenten inderdaad een geparkeerd voertuig in een grote rookwolk met veel schade aan. Als snel wordt duidelijk dat er naar alle ...

1/1

DONDERDAG 22|10

NEDERLAND - Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 23 oktober 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van een recente vondst van zes dode knobbelzwanen in Kockengen (Utrecht) waarvan na een test bij twee kadavers vogelgriep is vastgesteld van een hoogpathogene variant (HPAI van het serotype H5N8). Inmiddels wordt ook een dode smient uit dezelfde omgeving getest voor vogelgriep. Nader onderzoek moet nog aantonen of dit ook HPAI H5N8 of een ander ...

1/1

DONDERDAG 22|10

AMSTERDAM - Afgelopen donderdagochtend 22 oktober is er een inbraak geweest in een horlogewinkel aan de Singel. Meerdere verdachten namen horloges uit de winkel weg. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 04:50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een winkelruit werd vernield. Ter plaatse bleek er te zijn ingebroken. De verdachten hebben meerdere dure merkhorloges weggenomen.
De recherche en forensische opsporing doen onderzoek.

 

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar dit incident en wil weten wat er is gebeurd is. Zij komt graag in contact met ...

DONDERDAG 22|10

AMSTERDAM - Op woensdag 21 oktober 2020 heeft er een overval op een tabakszaak aan de Marnixstraat plaatsgevonden. Een verdachte is op heterdaad aangehouden en de andere overvaller is te voet gevlucht.

 

Even voor 18.00 uur lopen twee mannen een tabakszaak binnen en bedreigen de winkelmedewerker met een mes. Ze nemen een kleine buit mee en rennen de winkel uit. De politie was op dat moment in de buurt en heeft op aanwijzen van getuigen in de omgeving van de tabakszaak een verdachte aangehouden.

 

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar de andere verdachte. Heeft u iets ...

MAANDAG 05|10

NEDERLAND - Op sociale media gaat een lijst rond met nieuwe besluiten coronamaatregelen. Dit is onjuiste informatie. Het is te betreuren dat mensen via deze wijze nepnieuws verspreiden en onrust veroorzaken.

 

Alle actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op deze website.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines