Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:10:14 13124 Rit 45313 Amsterdam Platanenweg 1091KR Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-124 (GGD Amsterdam)
donderdag 28 mei 2020
Vraag het de specialist - 112 Amsterdam

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ook mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Wijs Letselschade

Wijs Letselschade

Na een ongeval gebeuren er zoveel dingen dat je vaak eerst bezig bent met “overleven” Pas na deze periode wordt de impact van het letsel helder. Wat er dan op je afkomt is vaak veel en onoverzichtelijk. Wijs kan jou helpen om dit traject samen met jou in goede banen te leiden. Van ons geen onbegrijpelijke emails en lange brieven maar een echt persoonlijk gesprek en duidelijke en open communicatie. Wij regelen alle beslommeringen met jouw belang voorop zodat jij je vooral kunt richten op jouw herstel.

Wat kan Wijs voor jou betekenen:

  • Wijs biedt gegarandeerde kosteloze rechtshulp
  • Wijs komt bij je langs
  • Wijs regelt voorschotbetalingen
  • Wijs neemt alle papierwerk uit handen
  • Wijs behaalt het maximale resultaat.
Wijs Letselschade
Wijs Letselschade

Inkie Stoop

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als letselschadejurist. Na mijn rechtenstudie heb ik ervaren hoe het is om bij een verzekeraar en een groot expertisebureau te werken. Sinds 2005 werk ik zelfstandig, waarbij ik de afgelopen jaren directeur was van een letselschadekantoor met 26 medewerkers.

Wijs letselschadejuristen richt zich op het optimaal behartigen van de belangen van slachtoffers of zij nu betrokken zijn geraakt bij een bedrijfsongeval, verkeersongeval of ander ongeval. Wij zijn superspecialisten op het gebied van letselschade. Door goed te luisteren naar het verhaal van onze cliënten, naar de situatie en de vraag, maken wij de vertaalslag naar wat er op juridisch en professioneel vlak nodig is. Soms is een oplossing veel dichterbij dan je denkt!


De meest recente vragen

Wijs Letselschade

> Onverzekerde tegenpartij

Wie vergoedt mijn schade als de tegenpartij onbekend of onverzekerd is?

Wijs Letselschade

> Ongeluk met voertuig tijdens werk

Wat gebeurt er met letselschade, opgelopen tijdens werk?

Wijs Letselschade

> Pijn na een ongeluk

Maar uit ziekenhuisonderzoeken blijkt niets, wat nu?

Wijs Letselschade

> Letselschade door ongeval op de weg

Vier belangrijke dingen waar je op moet letten