Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:56:41 13101 Rit 28792 Amsterdam Dalsteindreef 1102XA Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-101

Ambulance 13-101

maandag 30 maart 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 30|03

BARNEVELD - In de nacht van zondag op maandag 30 maart greeg de politie een melding dat twee pony's losliepen over de Valkseweg in Barneveld en via de ovatonde naar school de Meerwaarde liepen.


Agenten hebben de pony's na een korte achtervolging te auto en te voet kunnen vangen en ze zijn overgebracht naar een opvang aangezien de agenten niet konden achterhalen waar de pony's vandaan komen.


Bent u de eigenaar van de pony's of weet u waar ze thuis horen? Neem dan contact op met de politie in Barneveld.

VANDAAG 30|03

APELDOORN - Maandagochtend in alle vroegte werden meerdere bewoners van de Soldeniersveld in Apeldoorn gewekt door een harde knal en een blaffende hond. Toen de bewoners gingen kijken zagen zij een personenauto in brand staan tussen twee bestelbussen in.

 

De brandweer werd rond 04.50 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek de personenauto al compleet in brand te staan. Ook de twee bestelbussen werden door de hitte en vlammen aangestraald. De brandweer wist wel te voorkomen dat de bestelbussen volledig verwoest zouden worden. Desondanks liepen deze wel ...

1/1

GISTEREN 29|03

VEENENDAAL - De politie in Veenendaal werd zondagavond gebeld door een oplettende buurtbewoner. De buurtbewoner zag dat er een slot van een bouwterrein aan de Ruisvoorn in Veenendaal door werd geslepen door twee verdachten.

 

Op het moment dat de centralist van de meldkamer met de getuige aan de telefoon hing, werden de politie eenheden tactisch aangestuurd door een andere centralist. Door de duidelijke omschrijving van de getuige en het tactische aanrijden was het resultaat dat de politie de twee verdachten op het bouwterrein konden aanhouden voor het bij zich hebben van ...

GISTEREN 29|03

VOORTHUIZEN - Op de de Voortse Ring (N303) in Voorthuizen heeft zondagavond 29 maart een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

 

Omstreeks 21:10 uur raakte door nog onbekende oorzaak een auto in de slip en belandde op zijn kant. Eén persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

GISTEREN 29|03

LUNTEREN - Aan de Hoge Valksedijk in Lunteren heeft zondagavond een uitslaande brand gewoed in een woonboerderij.

 

De brand brak omstreeks 20:30 uur uit bij een dakkapel. De brandweer rukte direct met veel voertuigen uit naar de woning. De brandweer had het vuur zeer snel onder controle.

GISTEREN 29|03

APELDOORN - Bij een woning aan de Sumatralaan in Apeldoorn is zondagmiddag een dakplaat los gewaaid van een dakkapel.

 

De brandweer ontving rond 15.00 uur een melding van de bewoners. De brandweer kwam met onder andere een hoogwerker ter plaatse om de los gewaaide dakplaat te verwijderen zodat er geen gevaarlijke situatie meer zou zijn.

 

De brandweerlieden hebben met behulp van de hoogwerker de dakplaat verwijderd. De brandweer heeft een afdekzeil geplaatst zodat, mocht het gaan regenen dit niet naar binnen lekte. De bewoners moeten zelf een bedrijf in kennis stellen die ...

GISTEREN 29|03

AMERSFOORT - Zondagmiddag omstreeks 17:05 uur moesten de brandweer van Amersfoort en Soesterberg met spoed uitrukken voor een melding van een natuurbrand aan de Belgenlaan.

 

De jongeren hadden een jerrycan gevuld met benzine. Toen zij de jerrycan uit de auto haalde bleek deze te lekken. Eén van de jongens die met een aangestoken sigaret stond veroorzaakte hiermee per ongeluk de brand.

 

Een stuk natuur vatte vlam, de groep kon zelf met behulp van emmers water een groot deel al blussen tot de brandweer kwam en verdere overslag kon voorkomen.

GISTEREN 29|03

ZWOLLE - Vier mannen zijn zaterdagavond aangehouden voor openlijke geweldpleging. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.


Rond 18:15 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande was op de Thomas à Kempisstraat. Er zouden meerdere mensen bij betrokken zijn. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse. Bij aankomst werd nog volop gevochten. Nadat de partijen uit elkaar waren gehaald bleek dat een persoon gewond was geraakt. De politie hield vier verdachten aan. Drie moesten meteen mee naar het bureau, de vierde aangehouden ...

VRIJDAG 27|03

ROTTERDAM - Een buurtsuper aan de Engelsestraat was donderdagavond doelwit van een overval. Er werd gedreigd met een mes, maar niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.


Even na 21:00 uur liep een man gewapend met een mes de buurtsuper in Oud-Mathenesse binnen. Hij droeg een zwarte trui met witte letters, een zwarte muts en had een zwarte sjaal voor zijn mond. Zwaaiend met het mes schreeuwde hij om geld. Dat kreeg hij niet en even snel als hij kwam, verdween de man weer via de Engelsestraat richting de Roemeensestraat. Niemand raakte gewond, maar de schrik zit er goed ...

Headlines