Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:18:37 Vechtpartij Warmoesstraat Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
vrijdag 22 maart 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|03

VEENENDAAL - Gemaskerde mannen hebben vrijdagavond rond 21.00 uur de Jumbo supermarkt aan de Doctor Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal overvallen.

 

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de overvallers ontkomen. Het is nog niet bekend of ze iets hebben buitgemaakt. Ook is onduidelijk of ze gewapend waren. Agenten in kogelwerende vesten hebben een onderzoek ingesteld.

 

Via Burgernet is een oproep verspreid om uit te kijken naar drie mannen op een scooter met valbeugel. Het advies is om ze niet zelf te benaderen.

1/1

VANDAAG 22|03

ARNHEM - Aan het begin van de vrijdagavond rukten de hulpdiensten uit voor brand in een appartement aan de Dovenetellaan. De brand bleek te zijn een pannetje dat te lang op het vuur stond. Er ontstond erg veel rook, tot in het trappenhuis.

 

De hulpdiensten schaalde groots in, omdat er volgens de bewoner mensen op de 4de verdieping niet naar beneden konden vanwege de hoeveelheid rook. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en vervolgens de woning geventileerd. Er zijn verder geen slachtoffers gevallen.

1/1

VANDAAG 22|03

TERSCHUUR - Op de Zelderseweg in Terschuur is vrijdagavond rond 20:10 uur een jonge fietser ten val gekomen op het fietspad tussen Barneveld en Nijkerk.

 

Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulance personeel behandeld. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is door familie opgehaald. Volgens een voorbijganger was ze met de fiets in de berm gekomen en ten val gekomen op het fietspad. De politie heeft de jonge dame wel laten blazen op alcohol. Wat de uitkomst hiervan was, is niet bekend.

VANDAAG 22|03

ZWOLLE - Op vrijdag 22 maart werden de hulpdiensten rond 20:10 uur opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de N35. Ter plaatse bleek een auto met aanhanger over de kop geslagen te zijn.

 

De bestuurder is vermoedelijk de macht verloren en daarna over de kop geslagen. De bestuurder is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is geborgen.

VANDAAG 22|03

LOENEN - Op vrijdag 22 maart is rond 19:15 uur de brandweer gealarmeerd voor een aanrijding op Kanaal Zuid in Loenen. Ter plaatse bleek één man bekneld te zitten in zijn voertuig na een aanrijding.

 

De frontale aanrijding gebeurde op de kruising Voorsterweg met Kanaal Zuid nadat een automobilist vanaf de Voorsterweg kwam en Kanaal Zuid op draaide. Het personeel van de ambulance heeft de persoon gestabiliseerd waarna de brandweer deze uit zijn benarde positie heeft bevrijd. Deze kruising is een beruchte plek voor wat betreft zware aanrijdingen.

VANDAAG 22|03

HOOG SOEREN - Op vrijdagmiddag 22 maart heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Asselsestraat in Hoog Soeren. Een fietser kwam met zijn wiel in een greppeltje terecht en kwam hard ten val. Volgens de politie was de man even buiten bewustzijn.

 

De man werd door een voorbijganger aangetroffen, deze belde direct 112. De man is nadat hij was gestabiliseerd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de man is niks bekend.

VANDAAG 22|03

WEKEROM - Aan de Edeseweg in Wekerom heeft vrijdagavond rond 18:15 uur brand gewoed in een woning. Een laptop had vlam gevat.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle. Niemand is bij de bfrand gewond geraakt.

VANDAAG 22|03

AMSTERDAM - De recherche doet onderzoek naar de diefstal van een busje van een postbezorgster op zondag 17 maart.

 

Op zondagochtend 17 maart is een medewerkster van een postbedrijf aan het werk. Zij rijdt rond 11.15 uur in een busje, een witte Volkswagen Transporter, met postpakketten over de Australiëhavenweg in de richting van de Westpoort. De bestuurster krijgt de indruk dat zij gevolgd wordt door een zwarte Volkswagen Polo. Dit vermoeden wordt bevestigd op de Westpoortweg, ter hoogte van de Noordzeeweg, wanneer de Volkswagen voor het busje komt staan en er een man uitstapt. ...

VANDAAG 22|03

OVERBERG - Op zaterdag 9 maart heeft er rond 17.30 uur een mishandeling plaatsgevonden nabij een hotel aan de Dwarsweg in Overberg. De mishandeling vond buiten plaats en drie personen waren hierbij betrokken. De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

 

De politie vermoedt dat een aantal bezoekers van de horecagelegenheden aan de Dwarsweg wellicht iets heeft gezien van deze mishandeling. We willen graag in contact komen met deze getuigen. Hebt u iets gezien? Geef uw informatie door via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

...