Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:12:47 13179 Rit 68155 Amsterdam Jan Tooropstraat 1061AE Olvgw Seh Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-179

Ambulance 13-179

vrijdag 07 augustus 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 07|08

APELDOORN - Politie Apeldoorn heeft bij een verdachte meerdere anonieme OV-chipkaarten aangetroffen. Zij zijn op zoek naar mensen die een anonieme OV-chipkaart hebben gegeven aan een voor hen onbekende man. Het is heel waarschijnlijk dat deze man hierbij een zielig verhaal heeft opgehangen.

 

Mocht u dit zijn overkomen, wilt u dan contact opnemen met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij het proces-nummer 2020280364.

1/1

VANDAAG 07|08

SCHIEDAM - Een 56-jarige Schiedammer raakte vrijdagmiddag licht gewond toen een man en vrouw zijn woning aan de Josepheijlstraat binnendrongen. Het tweetal vluchtte zonder buit. De politie spreekt graag met getuigen.

 

De Schiedammer kreeg om 13:30 uur de schrik van zijn leven toen de deur werd ingetrapt. De woningovervallers dreigden met een mes en eisten geld. Dat gaf de bewoner niet. In de worsteling die ontstond, liep hij lichte verwondingen aan zijn hand op. Toegesnelde agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, maar troffen vooralsnog geen verdachten ...

1/1

VANDAAG 07|08

RHEDEN - Afgelopen woensdagmiddag is er bij een ijssalon aan de Veerweg in Rheden een tas gestolen van een vrouw die een ijsje zat te eten. In de tas zat een telefoon met foto’s en video’s van haar man die kortgeleden is overleden. De telefoon heeft dus een grote emotionele waarde voor het slachtoffer.

 

Daarom roepen we de daders op om de telefoon zo snel mogelijk terug te brengen of te laten bezorgen op het politiebureau. Het zou voor het slachtoffer heel veel betekenen als ze de beelden weer terugheeft.

 

Signalement
De daders zijn een man en een vrouw. Ze gingen er ...

1/1

VANDAAG 07|08

AMSTERDAM - Een kantoorpand in de Falckstraat is in de nacht van donderdag 6 augustus op vrijdag 7 augustus 2020 tussen 3.00 en 3.30 uur beschoten. De politie doet ter plaatse onderzoek en is op zoek naar getuigen.


Getuigenoproep
De politie kreeg vrijdagochtend 7 augustus melding dat het betreffende kantoorpand mogelijk beschoten zou zijn. Ter plaatse werd het feit inderdaad vastgesteld. Op de plaats delict wordt uitgebreid onderzoek gedaan.

 

De recherche is in het onderzoek op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts gezien of gehoord hebben in de nacht van 6 op 7 augustus ...

1/1

VANDAAG 07|08

HARDERWIJK - In Harderwijk werd op donderdag 6 augustus rond 18.30 uur op de Achterste Wei een voertuig gezien dat bij een eerder poging om te controleren er vandoor was gereden. De bestuurder van de auto kon nu wel staande worden gehouden.

 

Toen de agenten de bestuurder controleerden roken ze een henneplucht. Toen de bestuurder op verzoek van de agenten zijn zakken leeghaalde kwamen er 17 wikkels uit. Hierop werd de man, 23 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden Tevens had de man een fors geldbedrag bij zich. Hij deed afstand van de aangetroffen drugs. De man is ...

1/1

VANDAAG 07|08

EMMEN - Op dinsdag 4 augustus is een conducteur van Arriva mishandeld door een reiziger die weigerde een mondkapje te dragen. De dader is er vervolgens vandoor gegaan.

 

Personen met een publieke taak moeten ongestoord hun werk kunnen uitvoeren. Helaas gebeurt het regelmatig dat medewerkers van openbaar vervoerbedrijven geconfronteerd worden met geweld en agressie.


Dankzij duidelijke camerabeelden heeft de politie de verdachte alsnog kunnen identificeren en vanmorgen hebben agenten de 33-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van mishandeling. Het onderzoek loopt. Bent u ...

1/1

VANDAAG 07|08

AMERSFOORT - Donderdagmiddag 6 augustus kwam er een melding binnen dat er een onbekend persoon in de woning zou zitten bij de melder. Agenten zijn met spoed ter plaatse gegaan.
Aangekomen bij de woning stond er een man in de deuropening met een mesje. De man zag er erg verward / onder invloed uit. Op aangeven van de agenten liet hij het mesje gelijk vallen. De man vertelde dat er iemand boven in de woning zou zijn. Na de woning geschoond te hebben, werd niemand anders in de woning aangetroffen.


De man gaf aan dat hij lachgas en medicatie had gebruikt, maar kon niet meer vertellen hoeveel ...

VANDAAG 07|08

AMSTERDAM - Op vrijdagochtend rond 01.30 uur heeft een beroving plaatsgevonden op de Tweede Oosterparkstraat in Amsterdam-Oost. Een man is hierbij bedreigd met een wapen en moest zijn waardevolle spullen afstaan.


De recherche doet onderzoek naar deze beroving en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

VANDAAG 07|08

VOORTHUIZEN - Vanaf aanstaande maandag 10 augustus tot en met vrijdag 21 augustus vinden werkzaamheden plaats aan het asfalt aan de Elzenkamperweg in Voorthuizen.

 

Op 12 augustus wordt het asfalt aangebracht en kunnen hulpdiensten alleen bij nood passeren. Er is een omleiding ingesteld.

Headlines