Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:57:57 13119 Rit 33939 Lijzijde 1034KM Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-119 (GGD Amsterdam)
vrijdag 16 april 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|04

BARNEVELD - Op de Stationsweg in Barneveld heeft vrijdagmorgen 16 april een aanrijding plaatsgevonden na een inhaalmanoeuvre. Volgens getuigen zou de groene auto omstreeks 06:20 uur tijdens het inhalen in botsing zijn gekomen met de grijze auto die op dat moment afsloeg. Beide auto's reden in de richting van Voorthuizen.

 

De bestuurster van de grijze auto raakte gewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

VANDAAG 16|04

HILVERSUM - Donderdagavond 15 april rond 22.50 uur is brand ontstaan in de schoorsteen van een woning aan de Hobbemalaan in Hilversum. De brandweer heeft de brandende resten uit de open haard afgeblust. Met behulp van een hoogwerker is de schoorsteen geveegd.

 

Bij de brand kwam korte tijd veel rook vrij.

1/1

VANDAAG 16|04

HILVERSUM - Donderdag 15 april trof de politie een kwekerij aan in een woning aan de Liebergerweg in Hilversum. Daarbij werd een 50-jarige verdachte uit Hilversum aangehouden. De hennepkwekerij was in werking en er werden ca. 125 planten aangetroffen. Tevens was er sprake van diefstal stroom.

 

Hennepkwekerijen en al helemaal in woningen, kunnen gevaar opleveren voor omwonenden, door o.a. lekkage en kortsluiting met brand tot gevolg.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden! Ruik je henneplucht en denk je dat er een hennepkwekerij in je buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de ...

GISTEREN 15|04

EERBEEK - Bewoners van een woning aan de Ringlaan in Eerbeek ontdekten donderdagavond een brandje in de meterkast van hun woning.

 

Rond 21.20 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand en rukte direct met twee voertuigen uit. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van wat rookontwikkeling in de woning. Volgens de melding die de politie kreeg, zou er rook komen uit de meterkast. De brandweer had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend.

 

De bewoners konden zich tijdig in veiligheid brengen en raakten niet gewond. Hoe groot de ...

1/1

GISTEREN 15|04

APELDOORN - Deze tafeltennistafel staat sinds kort in het Zuiderpark in Apeldoorn en is al twee keer vernield. De politie is op zoek naar mensen die hier meer informatie over hebben.

 

Heb jij meer informatie? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

GISTEREN 15|04

EDE - Agenten hebben vandaag in Ede een persoon aangehouden op verdenking van het dealen in drugs. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie is vandaag een verdachte op heterdaad aangehouden. Er werd donderdagmiddag een deal op heterdaad waargenomen op de Singel in Ede. Het voertuig waaruit gedeald werd reed daarna weg.

 

Het voertuig werd door de politie gevolgd tot een tankstation elders in Ede. De verdachten kregen door dat er een aanhouding zou gaan volgen en probeerden met hun voertuig weg te komen.

Tijdens de vlucht werden ...

1/1

GISTEREN 15|04

ARNHEM - Donderdagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden op stationskiosk Velperpoort. De dader gebruikte schroevendraaier als wapen.

 

De dader is door de eigenaar zelf de zaak uitgewerkt, is achter hem aangegaan en heeft hem op de Steenstraat overmeesterd. Agenten hebben hem overgenomen en aangehouden. De dader had geen buit.

GISTEREN 15|04

ERMELO / HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Ook vandaag is met behulp van specialistische speurhonden gezocht op het Wolderwijd tussen Strand Horst en Zeewolde naar de vermiste kanoër.

 

Vrijdag 16 april zal opnieuw met sonar worden gezocht.

GISTEREN 15|04

HARDERWIJK - Onder het motto "Heeft u een goed idee? Doe er wat mee!" daagt de gemeente Harderwijk inwoners van Hierden en Harderwijk uit mee te doen aan de actie Stadsidee 2021. Het is alweer de zesde editie van deze campagne die bedoeld is om onze buurt, wijk, dorp of stad mooier, leuker en leefbaarder te maken.

 

Aanmelden voor vrijdag 28 mei
Voor realisatie van het Stadsidee 2021 dat uiteindelijk door inwoners zelf wordt gekozen, is een bedrag van € 45.000 beschikbaar. Uiterlijk vrijdag 28 mei moeten de plannen via www.stadsidee.nl zijn ingediend. Alle inwoners van ...