Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:46:18 13159 Rit 8643 Amsterdam Oostenburgergracht 1018NC Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-159

Ambulance 13-159

zondag 26 januari 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 26|01

APPELDOORN - De brandweer is zondagavond gealarmeerd voor een brandende fiets in een fietsenstalling bij het station aan het Stationsplein in Apeldoorn.

 

De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de stalling. De brandweer had het vuurtje snel onder controle.

 

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting is waarschijnlijk. De politie heeft ter plaatse wat foto's gemaakt waarna zij retour gingen. Van wie de fiets is, is vooralsnog onbekend.

1/1

VANDAAG 26|01

HARDERWIJK - Een agent is in de nacht van zaterdag op zondag 26 januari in Harderwijk door een verdachte in zijn gezicht geschopt. Dat gebeurde achter het stuur van de politieauto, terwijl hij naar een cellencomplex werd gebracht. De agent heeft er alleen lichte verwondingen in zijn gezicht aan overgehouden.

 

De man kwam bij de politie in het vizier, omdat hij een kroeg aan de Vijhestraat in Harderwijk was uitgezet. Aan agenten kon hij geen identiteitsdocument laten zien. Voor zijn transport was hij al opgesloten in een kamertje. De houten deur probeerde hij uit de ...

VANDAAG 26|01

BUNSCHOTEN - Opnieuw hebben vandalen toegeslagen bij een transformatorhuisje bij de voetbalclub aan de Westdijk in Bunschoten. Eerder was het transformatiehuisje al beklad. Hierop werd het verwijderd en opgeknapt.

 

Bij de nieuwe bekladding zijn onder andere de teksten "Kus NAS' en "SPNNP' aangebracht. Het is voor alsnog niet bekend wat deze kreten betekenen. Ook is niet bekend of het transformatorhuisje opnieuw opgeknapt zal worden.

1/1

VANDAAG 26|01

SPIJKENISSE - Drie jongens van 16, 16 en 17 jaar zijn zaterdagmiddag aangehouden voor de mishandeling van een 77-jarige man. De jongens worden ervan verdacht de man in zijn woning aan de Snoekenveen in Spijkenisse te hebben toegetakeld.


Donderdag 16 januari 2020 omstreeks 22.00 uur ging het 77-jarige slachtoffer naar bed toe. Zijn slaapkamer is aan de voorkant van het huis, naast de voordeur. De man ligt net op bed als hij geklop hoort op zijn slaapkamerraam. Hij vond dat vreemd en ging bij de voordeur kijken. Hij deed de deur open en werd meteen weer naar binnen geduwd. De oudere man ...

1/1

VANDAAG 26|01

AMSTERDAM - Vrijdag 26 januari 2018 werd in een buurthuis op Wittenburg de 17-jarige Mohamed Bouchikhi doodgeschoten. Twee jaar later doet de politie nog steeds uitgebreid onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor de dood van de onschuldige tiener uit Amsterdam. In het onderzoek zijn begin deze week twee personen aangehouden: de opnieuw aangehouden 26-jarige Emylio G. en een 26-jarige vrouw uit Zwanenburg.


Twee mannen stormden die vrijdag in 2018 aan het begin van de avond het buurthuis binnen en openden daar het vuur. Waarschijnlijk hadden de schutters het op iemand anders voorzien, ...

VANDAAG 26|01

AMERSFOORT - Op de kruising Van Randwijcklaan met de Gruttostraat in Amersfoort is zondagmiddag een auto op de kant beland na een botsing.

 

De twee auto's kwamen rond 14:50 uur met elkaar in botsing. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was vanwege het ongeval afgesloten.

 

Bij de aanrijding werd ook nog een bestelbus geraakt. Alle andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Twee auto's moesten afgesleept worden.

VANDAAG 26|01

VOORTHUIZEN - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari rond 2.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. De bestuurder, een 47-jarige Barnevelder, is aangehouden vanwege rijden onder invloed. Zijn rijbewijs bleek bovendien verlopen.

 

De auto, komende vanuit Voorthuizen, raakte van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder en zijn passagier zijn zelf uit de auto geklommen. Beiden bleken na controle in de ambulance ongedeerd. De auto is opgehaald door een berger.

VANDAAG 26|01

ROTTERDAM - Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefstraat in een woning een man en vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen.

 

Even na het middaguur belt een man het alarmnummer. Hij vertelt dat er zojuist twee mannen in zijn woning waren die hem en zijn vriendin bedreigd en geslagen hebben. Daar zou ook een vuurwapen bij zijn gebruikt. Agenten gaan in de omgeving op zoek aan de hand van de beschrijving die de slachtoffers geven van de daders en de door hen gebruikte auto.

 

Op de Zuiderparkweg wordt de auto van de ...

VANDAAG 26|01

OMMEN - Op zaterdag 25 januari, tussen 15.15 uur en 20.15 uur vond er een inbraak plaats bij een woning aan de Hammerweg in Ommen. Dit is het gedeelte tussen de Dennenlaan en Giethemer Kerkpad.


Heeft u tussen genoemde tijdstippen iets verdachts gezien, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. ...

Headlines