Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:41:52 13178 Rit 141031 Amsterdam Meibergdreef 1105AZ Post Amc Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-178

Ambulance 13-178

zondag 16 december 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|12

VOORTHUIZEN - In een winkel aan de Hoofdstraat in Voorthuizen heeft zaterdagavond brand gewoed. De bovenliggende appartementen zijn daardoor uit voorzorg ontruimd.

 

De brand brak rond 22.00 uur uit, vermoedelijk door kerstdecoratie die vlam vatte. De winkel, die woonaccessoires en cadeau-artikelen verkoopt, kwam daarna vol rook te staan.

 

De brandweer tikte een ruit van de toegangsdeur in om binnen te komen.

VANDAAG 16|12

ZELHEM - In een schoorsteen van een woonboerderij aan de Doetinchemseweg (N315) in Zelhem is zaterdagavond 15 december een felle brand ontstaan. Later bleek het om een zolderbrand te gaan. Er raakte niemand gewond.

 

De brand werd kort na 22.30 uur gemeld. Bij aankomst bleek de brand dusdanig fel te zijn dat de brandweer extra personeel en materieel nodig had. De Zelhemse brandweer kreeg assistentie van het korps uit Doetinchem. Bij eerste onderzoek bleek er warmteophoping te zijn tussen het plafond en het schoorsteenkanaal. Nadat alles onder controle was bleek er ...

VANDAAG 16|12

DALFSEN - De brandweer van Dalfsen is op de avond van zaterdag 15 december uitgerukt voor een forse brand in een coniferenhaag in Dalfsen. Rond half acht werd de brand ontdekt naast een woning aan de Kampmansweg. Op de hoek met de Barbierlaan kwamen metershoge vlammen vanaf een coniferenhaag.

 

Buurtbewoners kwamen massaal in actie met brandblussers en tuinslangen, maar de brandweer moest uit eindelijk in actie komen om het vuur te blussen. De brandweer is op het moment aan het nablussen en onderzoekt met een warmtecamera de woning. Volgens omstanders sloegen de vlammen over de ...

GISTEREN 15|12

ZWOLLE - Bij een aanrijding op de parkeerplaats van winkelcentrum Aa-Landen aan de Dobbe in Zwolle is zaterdag 15 december een voetganger gewond geraakt.

 

Het slachtoffer werd door een personenauto geschept. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GISTEREN 15|12

EDE - De brandweer van Ede is zaterdag 15 december uitgerukt voor een brand in een container bij basisschool De Zuiderpoort aan de Kerkweg in Ede. Het gaat om een grote papiercontainer.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak is vermoedelijk brandstichting.

GISTEREN 15|12

HILVERSUM - Op het vliegveld in Hilversum is zaterdagmiddag 15 december een sportvliegtuigje verongelukt. De piloot is daarbij overleden. Hij was de enige inzittende.

 

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar het vliegveld. Ook een traumahelikopter is uitgerukt.

 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Volgens getuigen is het vliegtuigje over de kop geslagen aan het einde van de landigsbaan.

1/1

GISTEREN 15|12

ROTTERDAM - De man stak nog net zijn arm om de deur heen, met in zijn hand een vuurwapen. Gelukkig wist de vrouw de deur dicht te krijgen. De overvaller rende weg in de richting van de Kempenaerstraat en de Talmastraat. De politie roept getuigen op om zich te melden.


Een mevrouw parkeerde vrijdagavond rond 22.45 uur haar auto op de Groen van Prinstererstraat in Rotterdam-Noord. Ze zag toen een man bij wie ze geen goed gevoel kreeg. Hij leek haar te volgen. Eenmaal thuis aangekomen, opende ze haar deur en wilde snel naar binnen gaan. Het lukte de man om nog net zijn arm tussen de deur te ...

VRIJDAG 14|12

ROTTERDAM - Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.


De melding kwam 17.41 uur bij de politiemeldkamer binnen. De medewerkster die behandeld werd door een ambulance aan de verwonding aan haar hand, kon de agenten een beschrijving geven van de drie mannen die haar zojuist met een mes hadden bedreigd en verwond.

 

Even voor ...

DONDERDAG 13|12

AMSTERDAM - Op dinsdagmiddag 11 december 2018 is een 58-jarige man op de Ferdinand Bolstraat overvallen door twee mannen. Ze zijn er met buit vandoor gegaan, de politie zoekt getuigen.

 

Rond kwart over vier 's middags loopt een medewerker vanuit een zaak op de Ferdinand Bolstraat richting de bank om kasgeld te storten. Ter hoogte van de Van Ostadestraat lopen er twee mannen op hem af en overvallen hem met geweld. Ze beroven hem en vluchten te voet de Van Ostadestraat in, richting de Ruysdaelkade. Op de kruising van de Van Ostadestraat en de Dusartstraat stappen de verdachten ...

Headlines