Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:05:48 13162 Noordhollandstraat Amsterdam Rit 69276 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-162

Ambulance 13-162

zaterdag 24 juli 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|07

BARNEVELD - Op het fietspad van de Stationsweg in Barneveld is vrijdagavond een fietser gewond geraakt bij een aanrijding. Rond 19:45 uur kwam een man in botsing met een andere fietser ter hoogte van de Vliegersvelderlaan.

 

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is tijdelijk bij een buurtbewoner gestald. De fiets raakte beschadigd door de aanrijding.

GISTEREN 23|07

EMMEN - Vrijdagavond 23 juli tegen 18.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Weerdingerstraat in Emmen. Wat exact heeft afgespeeld, is niet bekend.

 

Door het ongeval is een persoon gewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

GISTEREN 23|07

SPIJKENISSE - Vrijdagmiddag 23 juli omstreeks 17.55 uur was brand ontstaan in de keuken van het Leger des Heils aan de Breeweg in Spijkenisse.

 

In de keuken heeft door onbekende reden een pan met olie vlam gevat. De personen in de keuken wisten het pand snel te verlaten. Ze zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel op rookinhalatie.

 

De brandweer heeft de brand geblust.

1/1

GISTEREN 23|07

ROTTERDAM - Vrijdagmiddag 23 juli om 17.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Kromme Zandweg in Rotterdam.

 

Een personenauto en scootmobiel kwamen door onbekende reden met elkaar in botsing. Bij de botsing is niemand gewond geraakt. Wel is de bestuurder van de scootmobiel gecontroleerd door het ambulancepersoneel op verwondingen.

 

Met behulp van de politie hebben beide partijen schadeformulieren ingevuld.

1/1

GISTEREN 23|07

NIJKERK - Leerkrachten van het Corlaer College, een jongerenwerker, medewerkers van het gebiedsteam, wijkagenten en Halt gingen in gesprek met leerlingen van vmbo, havo en vwo over gamen, roken, alcohol- en drugsgebruik. Op 5 en 7 juli spraken leerlingen in kleine groepjes steeds 10 minuten met een professional. Tijdens de workshops kregen de leerlingen meer praktische kennis over verslaving en werd meer duidelijk over hun eigen beeld bij middelengebruik. Voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar is dat een belangrijke stap.

 

Wat is de meest verslavende drug in Nederland? Met wie ...

1/1

GISTEREN 23|07

AMSTERDAM - Op de Stellingweg in Amsterdam Noord heeft op donderdag 22 juli rond 17.55 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een nog onbekend voertuig. Het slachtoffer is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is snel doorgereden en heeft het meisje laten liggen op straat. De recherche is hard op zoek naar getuigen.

 

Het Operationeel Centrum krijgt rond 17.55 uur de melding binnen van een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto op de Stellingweg. Volgens een getuige rijdt het voertuig na de aanrijding snel weg in de ...

GISTEREN 23|07

EDE - Vrijdagmiddag 23 juli omstreeks 16.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Proosdijerveldweg in Ede.

 

Een scooterrijder is aangereden bij de oversteekplaats door een automobilist. Deze is na de aanrijding op de vlucht geslagen. Het zou gaan om een zwarte auto. De politie is op zoek naar de doorrijder. De scooterrijster is hierbij niet gewond geraakt.

DONDERDAG 22|07

BARNEVELD - Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart ge├»ntroduceerd. Dit nieuw vormgegeven model voldoet aan de eisen van de Europese verordening 2019/1157 en aan de toezeggingen aan de Tweede Kamer.

 

Geen (spoed)aanvragen mogelijk
Vanwege deze overgang kunt u op 29 en 30 juli geen paspoort of identiteitskaart aanvragen, ook niet met spoed. Alleen de Koninklijke Marechaussee kan tijdens deze overgang een noodpaspoort afgeven.

WOENSDAG 21|07

AMSTERDAM - De recherche is een onderzoek gestart naar een brandstichting op de Cornelis Springerstraat in Amsterdam Zuid in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 juli.


Rond 3.45 uur 's nachts komt er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een melder die een harde klap zou hebben gehoord in de omgeving van de Cornelis Springerstraat. Agenten die ter plaatse komen zien dat er een kleine brand is ontstaan bij een portiek woning. Twee omstanders doven met water de grootste vlammen en de brandweer die enkele seconden later arriveert, dooft uiteindelijk de rest van het vuur. ...

Headlines