Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:54:50 13119 Rit 95259 Amsterdam Loenermark 1025SW Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-119 (GGD Amsterdam)
dinsdag 27 oktober 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|10

GARDEREN - Maandagavond 22.35 uur botste een auto door onbekende oorzaak tegen een boom langs de Garderenseweg in Garderen. De bestuurder is gewond geraakt en wordt in een ambulance gecontroleerd.

 

Eén rijbaan van de Garderenseweg is door het ongeval afgesloten. De auto zal door een berger worden afgevoerd.

GISTEREN 26|10

BARNEVELD - Op het Gowthorpeplein in Barneveld is maandagavond rond half 9 iemand geslagen. Door de klap brak een tand van het slachtoffer. De politie is ter plaatse om een verklaring op te nemen. De dader is gevlucht.

 

De politie is met drie eenheden op zoek naar de dader. Agenten hebben twee fietsen gevorderd van omstanders om te zoeken.

 

Update

Eén verdachte is door de politie aangehouden.

GISTEREN 26|10

VEENENDAAL - Maandagavond 26 oktober rond 19.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto op de Stationsstraat in Veenendaal. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Grote Beer. Beide voertuigen liepen forse schade op na de aanrijding. Niemand raakte gewond.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto meegenomen. De bestelbus kon op eigen kracht verder rijden.

1/1

GISTEREN 26|10

ZWOLLE - Maandagmiddag zagen agenten een auto rijden waarvan de kentekenplaten (voor en achter ) afgeplakt waren met gele tape. Bovendien was de bestuurder aan het kleven. De afstand tussen zijn voorligger en zijn eigen auto was 3-5 meter bij een snelheid van 80 km/u. Voor het kleven kreeg de bestuurder een bekeuring.

 

Het onherkenbaar maken van een kenteken is een verkeersmisdrijf. De politie heeft uiteraard proces-verbaal opgemaakt.

1/1

GISTEREN 26|10

ROTTERDAM - Een mondkapje voor en een capuchon over zijn hoofd, zo zag de overvaller eruit die zondagavond de kassière van de SPAR de schrik van haar leven bezorgde. Met een mes bedreigde hij haar en nam geld mee uit de kassa. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Het was rond 19.00 uur, het begon net donker te worden. Een medewerkster stond achter de kassa, toen de man binnenkwam. Hij liep meteen op haar af. Voor zijn mond zat een mondkapje of sjaal en hij had een capuchon diep over zijn hoofd getrokken. Hij eiste op dreigende toon dat de kassa open moest ...

1/1

GISTEREN 26|10

AMSTERDAM - In de nacht van zondag 25 op maandag 26 oktober 2020 is er opnieuw een explosie geweest bij een woning aan de Dijkmanshuizenstraat. Ditmaal gaat het om een andere woning dan afgelopen week.


Even voor 3.30 uur 's nachts klinkt er een luide knal in de straat waarna een scooter wegrijdt. De voordeur van een huis is behoorlijk beschadigd en als de agenten ter plaatse komen vermoeden zij dat het weer om zwaar vuurwerk gaat.

 

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de toedracht van dit incident en houdt er rekening mee dat de explosie van vannacht verband houdt met de explosie ...

GISTEREN 26|10

BARNEVELD - Op de Harselaarseweg op industrieterrein de Harselaar in Barneveld vond rond 16.30 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto.

 

Een vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto die de kruising opreed. Beide voertuigen raakte beschadigd. De bijrijder van de personenauto klaagde over nekklachten en wordt in een ambulance gecontroleerd.

GISTEREN 26|10

APELDOORN - Op maandag 26 oktober 2020, omstreeks 14.00 uur ontstond er een verkeersconflict in de omgeving Uddel. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen die het rijgedrag hebben gezien tussen een blauwe personenauto en een lichte bestelbus.


Onde andere de bestuurder van een wit voertuig met een aanhangwagen met verkeersborden heeft dit mogelijk gezien. Graag contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 26|10

ROTTERDAM - Twee mannen overvielen een minimarkt op de Beukelsdijk vanavond rond 20.00 uur. Ze gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag.


De mannen bedreigden de eigenaar met een mes. Er waren geen klanten in de zaak aanwezig en gelukkig raakte er niemand gewond. Ze gingen er met een onbekend geldbedrag uit de kassalade er vandoor.

Agenten zijn meteen een onderzoek gestart. Camerabeelden zijn in beslag genomen en er is een signalement verspreid via burgernet. We zijn op zoek naar twee blanke mannen. Ze hadden beiden hun gezicht bedekt. Een van de overvallers droeg een donkere ...

Headlines