Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:33:50 13109 Rit 7574 Amsterdam Holendrechtstraat 1078TR Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-109

Ambulance 13-109

maandag 25 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|01

APELDOORN - Na alle onrust die zondagavond op de rotonde van de Drie Maagden was in Apeldoorn, werd er later in de nacht nog een vuurwerkbom afgestoken midden op de rotonde tussen de standbeelden.

 

Rond 01.05 uur was er een harde knal te horen in een deel van Apeldoorn de Maten en Apeldoorn zuid, niet veel later werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand op de rotonde van de drie Maagden. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was bleek er een klein brandje te woedde midden op de rotonde tussen de bosschages en de standbeelden, hierbij kwam veel rook vrij. Deze zou zijn ...

VANDAAG 25|01

HOOGLAND - Zondagavond 24 januari 2020, net voor middernacht, kreeg de brandweer een melding van een brand op de Hoge Maten in Hoogland. Een tankautospuit en de politie zijn ter plaatse gegaan.

 

Langs het Brinkenpad, bij de Smalle Heidje, bleek een scooter flink in brand te staan. De brandweer kon de brand snel blussen. Uit de restanten kon de politie de kentekenplaat veiligstellen. Er werd vastgesteld dat het een E-scooter betrof. Na de brand toonde de Go Sharing app op die positie (nog steeds) een Go Sharing E-scooter.

...

VANDAAG 25|01

EDE - Zondagavond 24 januari rond 22.30 uur stond een houten tafel aan de Schoonenburg in Ede in brand.

 

Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk. Mogelijk is brandstichting de oorzaak daarvan. De brandweer wist het vuur snel te blussen.

1/1

GISTEREN 24|01

AMSTERDAM - Zondagmiddag ontstond er een spontane demonstratie op het Museumplein. Hier was al rekening gehouden en daarom was de politie in grote getalen aanwezig. De burgemeester had het Museumplein en de directe omgeving als veiligheidsrisicogebied aangewezen en toen de aanwezigen echt een groep vormden werd de demonstratie ontbonden. De burgemeester heeft een noodbevel afgegeven en direct daarna werd via de dak megafoons van de ME-voertuigen en vanuit een Drone, omgeroepen dat men het Museumplein moet verlaten.

 

ME-inzet
De ME vormde een linie en de zijkanten van het grasveld ...

GISTEREN 24|01

ARNHEM / APELDOORN - In Arnhem en Apeldoorn is het zondag bij het ingaan van de avondklok onrustig op straat. Er is veel politie op de been om groepen jongeren in toom te houden. Er wordt onder meer zwaar vuurwerk en flessen naar de politie gegooid.

 

Rond de Maagdenrotonde in de Apeldoornse wijk de Maten is het onrustig. Via social media werd opgeroepen om daar rond 21.00 uur te verzamelen. Ondertussen staan er ongeveer 15 politiewagens. De politiehonden worden klaar gemaakt voor de inzet. Op dit moment word er zwaar illegaal vuurwerk afgestoken. De politie vormt een ...

GISTEREN 24|01

WEKEROM - Op de Edeseweg in Wekerom is zondagavond rond 20:30 uur een ongeval gebeurd. Een auto is in midden het dorp op een vluchtheuvel gereden.

 

Een jongen en een meisje raakte licht gewond. Beiden zijn in een ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder heeft de situatie bij de weg versmalling verkeerd ingeschat. Hij blies een P van Prima. De zwaar beschadigde auto word afgesleept.

GISTEREN 24|01

ROTTERDAM - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag een flinke brand gewoed. In de woning waren meerdere mensen aanwezig. Zij zijn allen veilig naar buiten gekomen.

 

Bij aankomst van de brandweer kwam er flink wat rook vrij. De brandweer was zeer snel ter plaatse en wist uitbreiding te voorkomen. De schade op de zolder is zeer groot.

GISTEREN 24|01

ROTTERDAM - Na een beroving vannacht aan de Denenburg in de wijk Charlois, hebben agenten vijf verdachten aangehouden. Hierbij zijn drie waarschuwingsschoten gelost omdat de daders weg renden. Niemand raakte gewond.


Het was rond 3.00 uur vannacht dat meerdere mensen het nodig vonden om in een woning aan de Denenburg een feestje te bouwen. Toen zij vannacht naar buiten kwamen werden ze beroofd door een groepje mannen. De politie werd snel gealarmeerd en ging achter de daders aan. Omdat zij niet wilden luisteren bij de aanhouding en wegrenden, zijn er drie waarschuwingsschoten gelost. Dat ...

DONDERDAG 21|01

BARNEVELD / NIJKERK - De politie heeft op woensdag 20 januari een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na de diefstal van een personenauto. Die diefstal vond een dag eerder, op dinsdag 19 januari, plaats op de Thorbeckelaan in Barneveld.


Het slachtoffer stond dinsdagavond 19 januari rond 22:00 uur te wachten voor de verkeerslichten op de Thorbeckelaan toen de verdachte hem onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp sommeerde uit de auto te komen. Door deze bedreiging vluchtte de eigenaar, waarna de verdachte instapte en wegreed.

 

De ...

Headlines