Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:03:41 13112 Rit 104144 Amsterdam Meer En Vaart 1068LE Cellencomplex Noord West Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-112 (GGD Amsterdam)
zaterdag 21 september 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

SCHERPENZEEL - Op de Oud Willaer in Scherpenzeel is vrijdagavond rond 22:45 uur een ongeval gebeurd. Een automobilist raakte door nog onbekende reden van de weg en botste tegen een boom. De auto kwam na de aanrijding op zijn dak tot stilstand.

 

Beide inzittenden raakte lichtgewond. De bestuurder is door de politie aangehouden.

GISTEREN 20|09

OVERBERG - Bij een boerderij aan de Paralellweg in Overberg komen gassen vrij uit een maiskuil. De brandweer probeert met een waterscherm en grote ventilatoren de gassen neer te slaan.

 

Volgens de boer is er gisteren mais ingekuild. Hoe lang het gaat duren is niet bekend. Het erf is afgezet door de politie.

GISTEREN 20|09

AMERSFOORT - Op vrijdagavond 20 september 2019 reikte burgemeester Lucas Bolsius een Koninklijke Onderscheiding uit aan brandweervrijwilliger Peter Zee. Dit gebeurde tijdens zijn afscheid als vrijwilliger in de hoofdpost Amersfoort-Centrum. Peter Zee ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange bijdrage aan de openbare veiligheid in de regio Amersfoort.

 

Burgemeester Bolsius: "Na ruim 22,5 jaar vertrekt een fijne collega en een 'brok' aan ervaring binnen de vrijwillige brandweer Amersfoort. Ruim 22,5 jaar hielp Peter Zee, zowel tijdens zijn reguliere werk als tijdens diensten ...

1/1

GISTEREN 20|09

VOORTHUIZEN - De Ouderenbonden KBO en PCOB in Barneveld en Voorthuizen organiseren op donderdag 26 september een koffiemorgen met wethouder Hans van Daalen. Alle senioren uit de gemeente Barneveld zijn deze ochtend welkom voor een kop koffie of thee. Het begint om 09:30 uur en is in de Ichthuskerk aan de Tromplaan in Voorthuizen.

 

Tijdens deze koffiemorgen presenteren de ouderenbonden zichzelf. De wethouder vertelt over wat de gemeente doet voor senioren en wat de plannen zijn voor de toekomst. Judith Hoogeveen licht toe wat zij als ouderenadviseur kan betekenen voor de senioren ...

1/1

GISTEREN 20|09

ROTTERDAM - De Douane heeft woensdagnacht tijdens een controle in de Rotterdamse haven ruim 450 kilo cocaïne onderschept. De drugs zaten verstop in een container tussen zakken die gevuld waren met straalgrit.

 

De container was afkomstig uit Brazilië. De lading was bestemd voor een bedrijf in Rotterdam. Het bedrijf heeft niets met de smokkel te maken. De verdovende middelen zijn inmiddels vernietigd.

Het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft de zaak in onderzoek.

1/1

GISTEREN 20|09

ZWOLLE - Op woensdagochtend 19 september heeft de politie, van het basisteam Zwolle en het Milieuteam, in samenwerking met de Nederlandse Voedsel -en Warenautoriteit (NVWA) een controle uitgevoerd bij een bedrijf aan de Popovstraat in het bedrijvenpark de Marslanden. De controle werd uitgevoerd in het kader van aanpak van ondermijning en was ook gericht op de handel in niet toegelaten gewasbeschermingsmiddelen. Deze middelen zijn ook aangetroffen en hier is door de NVWA bestuursrechtelijk tegen opgetreden.

 

Tijdens de controle werden in het pand goederen aangetroffen die de ...

GISTEREN 20|09

COEVORDEN - Onderstaande fietstas met inhoud is afgelopen week door de politie aangetroffen in een woning in Coevorden en is vermoedelijk van diefstal afkomstig.

 

Kent u of bent u de eigenaar, of heeft u relevante informatie? Geef dit dan aub door via telefoonnummer 0900 8844 (reg nr: 2019241392).

GISTEREN 20|09

ROTTERDAM - Op dinsdag 31 juli 2018 is er op de Bergweg (kruising Roderijselaan/Zwart Janstraat) een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij waren een automobilist en een voetganger betrokken. De voetganger is als gevolg van dit ongeval overleden. Het onderzoek naar dit ongeval is nog altijd in volle gang en daarom vindt op maandag 23 september een reconstructie plaats van het ongeval, Hiervoor wordt de Bergweg afgesloten tussen 20.00 – 24.00 uur tussen Schiekade/Schieweg en Zaagmolenstraat.

 

De Bergweg is voor alle verkeer –behalve hulpdiensten- afgesloten. De stoep is wel ...

DONDERDAG 19|09

ZWOLLE - Een 48-jarige man uit Zwolle is woensdagavond 18 september aangehouden op verdenking van diefstal van een personenauto eerder op de dag op de Van Hattumstraat in Zwolle.

 

De man nam rond 19.00 uur de auto weg terwijl de eigenaar bezig was met laden en lossen. Uit een eerste onderzoek bleek dat de man, nadat hij er met de auto vandoor was gegaan, op de Willemskade een bestelauto aanreed en vervolgens twee fietsers. Deze fietsers raakten licht gewond. De bestelauto raakte beschadigd. In beide gevallen reed de bestuurder door zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De ...