Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:45:15 13154 Rit 142442 Amsterdam Kramatplantsoen 1095LD Flevohuis Zorggroep Adam Oost Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-154 (VZA Amsterdam)
woensdag 19 december 2018

MAANDAG 06|11

Drie inbrekers Hornweg aangehouden

In de laatste zes maanden is bij dit bedrijf meerdere malen ingebroken

AMSTERDAM - Bij een gezamenlijke actie van politie en een beveiligingsbedrijf zijn zondagmorgen 5 november drie mannen (19, 22, 24 jaar ) uit Amsterdam op heterdaad aangehouden op het terrein van een groothandel in levensmiddelen aan de Hornweg. Zij worden verdacht van diefstal van goederen.


Kort na middernacht laden mannen gestolen goederen in een auto. Politieagenten en medewerkers van het beveiligingsbedrijf zien dit gebeuren en houden de drie mannen aan. Een vierde verdachte die vermoedelijk op de uitkijk staat vlucht met een grijze Peugeot en is nog niet aangetroffen.

 

In de laatste zes maanden is bij dit bedrijf meerdere malen ingebroken. In overleg met het beveiligingsbedrijf zette de politie een actie op om herhaling hiervan te voorkomen. De politie sluit de aanhouding van de andere verdachte niet uit. De auto die bij de diefstal is gebruikt is door de politie in beslag genomen.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines