Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:37:54 13114 Rit 21222 Amsterdam Marsmanstraat 1064RM Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-114 (GGD Amsterdam)
dinsdag 19 februari 2019

WOENSDAG 02|05

Omstander redt 86-jarige toerist uit het water bij Centraal Station

De man uit Haarlem zag dat een toerist op leeftijd foto's aan het maken was langs het water bij de fietsenstalling achter het Centraal Station

AMSTERDAM - Op woensdagmiddag 2 mei heeft een 36-jarige man uit Haarlem een 86-jarige toerist uit het water gered achter het Centraal Station.

 

De man uit Haarlem zag dat een toerist op leeftijd foto's aan het maken was langs het water bij de fietsenstalling achter het Centraal Station. Toen er even later een plons volgde, twijfelde de Haarlemmer geen moment en sprong het water in om de man te redden. Met behulp van omstanders zijn de twee mannen uit het water gehaald. De toegesnelde politieagenten van het Team Openbaar Vervoer hebben zich vervolgens over de twee mannen ontfermd.

 

De 86-jarige man is meegenomen door de ambulance naar het ziekenhuis. De redder is door de politie meegenomen en uiteindelijk thuis in Haarlem afgezet.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie