Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:31:08 13193 Rit 7973 Amsterdam Jisperveldstraat 1024AC Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-193

Ambulance 13-193

zondag 20 januari 2019

VRIJDAG 19|10

Jongeman op het Hortusplantsoen onderuit met gestolen scooter

Tijdens een korte achtervolging kwam de scooterrijder, die alleen was weggereden, ten val en probeerde nog weg te rennen

AMSTERDAM - Een 17-jarige scooterrijder is vrijdag 19 oktober kort na middernacht tijdens een korte achtervolging op het Hortusplantsoen met een gestolen scooter ten val gekomen. Een motoragent hield hem hierop aan.


De motoragent zag de jongen rijden nadat een melding was binnengekomen dat hij zich met twee andere jongens rond 00.00 uur verdacht ophield op Nieuwe Keizersgracht bij geparkeerde auto's. Bij het zien van de politie reden ze met twee scooters weg. Tijdens een korte achtervolging kwam de scooterrijder, die alleen was weggereden, ten val en probeerde nog weg te rennen. De andere twee zijn met de scooter ontkomen.

 

Bij controle bleek dat de gevallen scooter van diefstal afkomstig was en voorzien van een gestolen kentekenplaat. Op de Nieuwe Keizersgracht bleek een auto te zijn opgebroken, waaruit spullen waren weggenomen. De politie onderzoekt deze inbraak. De gestolen scooter en kentekenplaat zijn in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines