Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:55:55 (13gg01) Brandmelding Oms Kastanjehof , Kastanjeplein Amsterdam [ 13asv ] Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (Amsterdam...
maandag 20 mei 2019

DONDERDAG 22|11

350.000 euro aangetroffen in wasmachine

De politie nam meerdere gsm's, een geldtelmachine en een vuurwapen in beslag

AMSTERDAM - Amsterdamse rechercheurs hebben recentelijk 350.000 euro in een wasmachine aangetroffen tijdens een spookburgeractie in een woning in Nieuw-West. Er is een verdachte aangehouden op verdenking van witwaspraktijken.


Op maandag 19 november 2018 vond een controle plaats in een woning aan het Oeverpad in Amsterdam Nieuw-West, waar volgens de gemeenteadministratie niemand woonde. Tijdens de doorzoeking van de woning stuitten agenten op 350.000 euro verstopt in de wasmachine. De politie nam meerdere gsm's, een geldtelmachine en een vuurwapen in beslag. Een 24-jarige verdachte - op dat moment aanwezig in de woning - is aangehouden op verdenking van het witwassen van geld.

 

Spookburgeracties richten zich op mensen die in de stad wonen, maar nergens ingeschreven staan. Zo worden vooraf adressen geselecteerd aan de hand van bijvoorbeeld leegstand, signalen van woonfraude, opvallende bewoning of signalen van criminaliteit.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie