Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:32:49 Ongeval Wegvervoer Letsel Kamperfoelieweg Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
maandag 17 juni 2019

MAANDAG 31|12

Inbrekers op heterdaad aangehouden in de Laurierstraat

Als deze oplettende getuige vermoedt dat ze een poging doen om in te breken in een kantoorpand, belt hij via 112 de politie

AMSTERDAM - Op zondagavond 30 december 2018 proberen vier mannen in te breken in een kantoor aan de Laurierstraat. Iemand ziet het gebeuren en belt de politie. De mannen zijn op heterdaad aangehouden.

 

Rond de klok van 20:00 uur ziet iemand vier mannen op en neer lopen in de Laurierstraat. Als deze oplettende getuige vermoedt dat ze een poging doen om in te breken in een kantoorpand, belt hij via 112 de politie. De agenten komen meteen ter plaatse en houden de daders aan.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie