Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:37:32 Ongeval Wegvervoer Letsel Trompenburgstraat Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
maandag 13 juli 2020

VRIJDAG 22|02

Fietser zwaar gewond bij aanrijding op de Overtoom in Amsterdam

Het vermoeden is dat zowel de automobilist als de fietser alcohol heeft gedronken

AMSTERDAM - Een 27-jarige fietser raakte vrijdagochtend 22 februari 2019 op de Overtoom zwaar gewond ten gevolge van een aanrijding met een personenauto. De 28-jarige bestuurder van de personenauto is aangehouden. Beide Amsterdammers hebben een bloedproef ondergaan. De bestuurder van de personenauto blies een A en een THC-indicatie op de selectieapparatuur. Het vermoeden is dat de fietser ook alcohol heeft gedronken.


De aanrijding vond kort na middernacht om 00.27 uur plaats. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en heeft twee getuigen gesproken. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is overgebracht naar een politiebureau en zit nog vast voor verhoor.

 

Informatie of beeldmateriaal?
Heeft u informatie of beeldmateriaal, bv. van een dashcam, met betrekking tot deze aanrijding, neem dan contact op met het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen op 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines