Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:14:45 Bad-02 Brandmelding Oms Philadelphia Zorg , 's-gravendijkdreef Amsterdam 13asa Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Anton...
zaterdag 20 juli 2019

VRIJDAG 15|03

Groene Bentley Turbo onder bedreiging van vuurwapen gestolen

De 48-jarige eigenaar was bij deze bedreiging weggerend van zijn auto

AMSTERDAM - Op de Hamerweg is donderdagavond 14 maart een groene Bentley Turbo onder bedreiging van een vuurwapen gestolen. Van de auto en de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie zoekt getuigen.


Kort na 22.00 uur kreeg de politie een melding dat bij een tankstation aan de Hamerstraat een groene Bentley Turbo, voorzien van het kenteken GD-649-G, onder bedreiging van een vuurwapen was gestolen. De 48-jarige eigenaar was bij deze bedreiging weggerend van zijn auto.

 

Opmerkelijk detail aan de auto: Het rechterachterlicht was afgeplakt met duct tape.

 

De dader kon de auto meenemen omdat de autosleutel nog in het contactslot zat. Het betrof een man met een bivakmuts. Hij was ongeveer 1.80 tot 1.85 m lang en had een fors, niet mager, postuur. Bij het wegrijden ontstond bijna een aanrijding met een andere auto.

 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met degene die bij deze bijna-aanrijding was betrokken en overige personen die meer informatie hebben over dit incident en/of weten waar de gestolen auto is. Bel hiervoor 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie