Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:03:26 Bad-01 Ass. Ambu (afhijsen, Deur Openen) , Winterdijkstraat Amsterdam 13alw Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (Amsterdam...
zaterdag 20 juli 2019

DINSDAG 26|03

Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in het Westelijk Havengebied

Op de Nieuwe Hemweg kwamen ter hoogte van de Methaanweg een personenwagen en een motorfiets met elkaar in aanrijding

AMSTERDAM - In de vroege ochtend van dinsdag 26 maart 2019 heeft rond 05:30 uur een aanrijding plaatsgevonden in het Westelijk Havengebied. Op de Nieuwe Hemweg kwamen ter hoogte van de Methaanweg een personenwagen en een motorfiets met elkaar in aanrijding. Het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) is aan beide kanten van de weg gestart met het onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden.


De motorrijder is na reanimatie door hulpverleners in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de personenauto is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Dit is standaardprocedure bij een ernstige aanrijding. Het betreft een 51-jarige man uit Schagen.

 

Getuigen en camerabeelden gezocht
Mochten er getuigen zijn die nog niet hebben gesproken met de politie, dan worden zij verzocht alsnog contact op te nemen via 0900-8844. Ook mensen die eventuele (dashcam)beelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie