Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:43:00 13111 Rit 48873 Amsterdam Theodorus Dobbestraat 1063BX Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 25 april 2019

DONDERDAG 11|04

Meer dan 140 aanhoudingen voorafgaand aan Ajax-Juventus

Er werd onder andere met straatklinkers gegooid

AMSTERDAM - De politie heeft woensdag 10 april veel aanhoudingen verricht voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-Juventus. Er zijn twee grote groepen, met name Italiaanse supporters, aangehouden. De eerste groep, 46 verdachten, werd aangehouden in de metro en de tweede groep, 61 verdachten, werd aangehouden bij de ArenA. Bij deze groepen werden wapens en vuurwerk aangetroffen.


De politie heeft ook op de Arenaboulevard aan de Zuidzijde van de ArenA opgetreden. Dit naar aanleiding van ongeregeldheden die ontstonden naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk en het plegen van openlijk geweld (o.a. gooien van straatklinkers naar personen en het vernielen ruiten van de ArenA) aan de Zuidzijde, nabij ingang H. Hierbij is de waterwerper ingezet evenals mobiele eenheid en politie te paard. Hierbij zijn meer dan 30 aanhoudingen verricht. De Politie heeft deze incidenten in onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie