Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:21:39 13154 Rit 45294 Amsterdam Hoofdweg 1057DE Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-154 (VZA Amsterdam)
donderdag 28 mei 2020

DINSDAG 16|04

Koerier overvallen bij parkeergarage Leerdamhof in Amsterdam-Zuidoost

De politie is op zoek naar getuigen

AMSTERDAM - Dinsdagochtend 16 april heeft rond 9.20 uur een overval plaatsgevonden op een koerier bij parkeergarage Leerdamhof in Amsterdam-Zuidoost. De politie is op zoek naar getuigen.


Toen de koerier arriveerde, eiste een drietal mannen dat hij de laadruimte van zijn bestelbus zou openen. Nadat het drietal hun buit uit de bus had gehaald, vertrokken zij in een kleine rode auto in de richting van de Langbroekdreef. De koerier raakte bij de overval niet gewond, maar is wel erg geschrokken door het incident. Het vermoeden bestaat dat de daders doelbewust een nepbestelling hebben geplaatst en vervolgens de bezorger hebben opgewacht om toe te kunnen slaan. Ondanks een grote zoekactie van de politie, waarbij ook een helikopter werd ingezet, zijn de verdachten vooralsnog voortvluchtig.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van de overval dinsdagochtend. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines