Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:50:19 13107 Rit 16567 Amsterdam Wingerdweg 1031CA Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-107

Ambulance 13-107

donderdag 20 februari 2020

 

DONDERDAG 04|07

Jongeren op snorfiets bekogelen mensen met eieren

Twee vrouwen van 18 en 19 jaar zijn aangehouden

AMSTERDAM - Op dinsdagavond 2 juli omstreeks 23.00 uur komt er bij de politie een melding binnen van vier jongeren op snorfietsen die mensen bekogelen met eieren in de omgeving van de NDSM-straat. Er zijn de afgelopen tijd meerdere soortgelijke meldingen binnengekomen in deze omgeving.


Politieagenten die de melding krijgen doen een onderzoek in de omgevingen en zien vier personen die voldoen aan het signalement dat is doorgegeven tijdens de melding. De agenten houden de personen staande en stellen een onderzoek in. Twee vrouwen van 18 en 19 jaar die samen op een snorfiets zaten hadden op dat moment een halfgevulde grote eierdoos bij zich.

 

Ten tijde van dit onderzoek meldt er zich een vrouw op straat bij een andere eenheid van de politie. De vrouw is zojuist bekogeld met eieren en heeft hierbij een kneuzing aan haar gezicht opgelopen. Hierop houden de agenten de twee vrouwelijke verdachten aan op basis van mishandeling en openlijke geweldpleging. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie en de zaak is ingezonden naar het openbaar ministerie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines