Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:17:56 13111 Rit 16588 Amsterdam Meibergdreef 1105AZ Post Amc Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 20 februari 2020

 

ZATERDAG 06|07

Dodelijk steekincident op de Warmoesstraat

De politie is op zoek naar getuigen

AMSTERDAM - Op vrijdagmiddag 6 juli vond op de Warmoesstraat in het centrum van Amsterdam een steekincident plaats. Hierbij raakte één slachtoffer zwaargewond. Dit slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ter plaatse kon direct een verdachte worden aangehouden.

 

Rond 16.30 uur kwam de melding binnen dat er iemand zou zijn neergestoken op de Warmoesstraat. Ter plaatse troffen agenten inderdaad een zwaargewonde man met steekwonden aan. Dit slachtoffer moest op straat gereanimeerd worden en is zo spoedig mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Medische hulp mocht echter niet meer baten: in het ziekenhuis is het slachtoffer – een Amsterdammer van 29 jaar oud – diezelfde avond nog overleden.

 

De dader van het steekincident vluchtte, maar op aanwijzingen van getuigen konden politie-eenheden vrijdagmiddag al snel na het incident een verdachte aanhouden. Deze verdachte – een man van 49 jaar oud uit Almere – zit op dit moment vast en in beperkingen.

 

Getuigen gezocht
De politie doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijke steekincident en de toedracht daartoe. Het onderzoeksteam spreekt graag met mensen die meer van dit incident weten. Heeft u iets gezien of gehoord wat het team mogelijk verder kan helpen, maar nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Neem dan alstublieft contact op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines