Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:36:11 13114 Rit 132081 Amsterdam Transformatorweg 1014AK Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-114 (GGD Amsterdam)
vrijdag 13 december 2019

MAANDAG 12|08

Twee aanhoudingen na achtervolging gestolen motor door Amsterdam Nieuw-West

Bij de achtervolging die volgt crasht op de Tom Schreursweg een politieauto

AMSTERDAM - De politie heeft na een achtervolging door Amsterdam Nieuw-West en zoekactie met de politiehelikopter twee aanhoudingen verricht in Boesingheliede.


Agenten zien in de nacht van zondag 11 augustus op maandag 12 augustus 2019 rond 3.15 uur op de Burgemeester van Leeuwenlaan in Amsterdam Nieuw-West een motor rijden met daarop twee gemaskerde personen. Het kenteken van de motor staat als gestolen geregistreerd. Het duo krijgen een stopteken, maar op dat moment gaat de motor er met hoge snelheid vandoor. Bij de achtervolging die volgt crasht op de Tom Schreursweg een politieauto. De agenten in het voertuigen raken daarbij lichtgewond.

 

De achtervolging wordt voortgezet door andere politievoertuigen met assistentie van de politiehelikopter. De helikopter ziet korte tijd later de inmiddels achtergelaten motor op de Kromme Spieringweg tussen Vijfhuizen en Zwanenburg. Agenten van de eenheid Noord-Holland weten twee verdachten, een 18-jarige man en een 16-jarige man, aan te houden op de Schipholweg in Boesingheliede.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie