Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:53:52 13179 Rit 130235 Amsterdam Fraijlemaborg 1102CR Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-179

Ambulance 13-179

zaterdag 07 december 2019

VRIJDAG 16|08

Trio opgepakt voor inbraak aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam

Het gaat om mannen uit Rotterdam en Den Haag in de leeftijd van 23 tot 30 jaar oud

AMSTERDAM - De politie heeft woensdagochtend 14 augustus drie vermoedelijke inbrekers op heterdaad aangehouden op de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam.

 

Rond 3.30 uur ziet een bewoner hoe drie personen met gereedschap de hoofdingang van de flat proberen in te komen. De bewoner belt de politie, die een zoektocht naar het drietal start. In de garage van het complex zien agenten drie mannen die aan het signalement voldoen. Bij het zien van de politieagenten verdwijnt het trio uit zicht. Terwijl de zoektocht naar de mannen volop plaatsvindt, komt omstreeks 5.10 uur een inbraakmelding binnen vanuit hetzelfde complex. Bij de woning in kwestie kunnen twee van de drie verdachten worden ingerekend. De derde verdachte wordt later ook aangehouden. Hij had zich elders in het complex schuilgehouden.

 

Het gaat om mannen uit Rotterdam en Den Haag in de leeftijd van 23 tot 30 jaar oud. Naast de aanhoudingen zijn onder meer twee auto's en gereedschap in beslag genomen. De politie onderzoekt de inbraak verder.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines