Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:40:57 Bad-01 (kleine Ibgs) Stank/hind. Lucht (slachtoffers: ) , Spengenpad Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
vrijdag 10 juli 2020

VRIJDAG 18|10

Vrouw (37) ondanks reanimatie poging overleden in haar woning in Bos en Lommer

Binnen het onderzoek wordt ook gekeken in hoeverre drugsgebruik verband houdt met het overlijden van de vrouw

AMSTERDAM - Een 37-jarige vrouw uit Amsterdam is vrijdagochtend 18 oktober 2019 ondanks reanimatiepogingen door hulpdiensten uiteindelijk overleden. Om de doodsoorzaak te kunnen vaststellen, heeft de officier van justitie een sectie op haar lichaam gelast. Binnen het onderzoek wordt ook gekeken in hoeverre drugsgebruik verband houdt met het overlijden van de vrouw.

 

Rond 7.30 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van een onwel geworden vrouw in haar woning in Bos en Lommer. De vrouw is gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij in de loop van de ochtend overleed. Haar familie is in kennis gesteld. De recherche heeft in de woning van de vrouw een onderzoek ingesteld. Een 25-jarige man heeft inmiddels als getuige een verklaring afgelegd. Rechercheurs spreken in het kader van feitenonderzoek momenteel met meer getuigen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines