Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:31:15 13110 Rit 69617 Amsterdam Rozengracht Nassaukade Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-110 (GGD Amsterdam)
woensdag 12 augustus 2020

DONDERDAG 14|11

Minderjarige jongens proberen fietser van oordopjes te beroven met taser

Nadat de jongens waren weggerend en de politie ter plaatse kwam zijn drie jongens, mede op aanwijzing van een getuige, bij een supermarkt verderop aangehouden

AMSTERDAM - Drie minderjarige jongens zijn woensdagmiddag 13 november aangehouden op verdenking van poging tot straatroof. Zij trachtten onder bedreiging van een taser de oordopjes af te nemen van een 16-jarige jongen. De beroving mislukte en de politie hield kort daarna drie verdachten aan.


Rond 15.45 uur trachtten de jongens de draadloze oordopjes af te nemen van een jongen die op de Noordhollandstraat fietste. Ze lieten de fietser stoppen en één van de jongens bedreigde de fietser met een taser, in de vorm van een lamp. Hij eiste de oordopjes van de fietser op, maar dat lukte niet. Nadat de jongens waren weggerend en de politie ter plaatse kwam zijn drie jongens, mede op aanwijzing van een getuige, bij een supermarkt verderop aangehouden. Eén verdachte was in het bezit van een taser, een ander had een mes bij zich.

 

De politie nam deze wapens in beslag en bracht de verdachten over naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines