Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:40:17 Bad-05 Oms Brandmelding Mbo College Noord Roc V Adam , Gare Du Nord Amsterdam 13asz Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (Amsterdam...
woensdag 12 augustus 2020

DONDERDAG 30|01

Omstanders springen in het water om vrouw uit invalide voertuig te redden

Canta te water aan de Westerdoksdijk in Amsterdam

AMSTERDAM - Woensdag 29 januari 2020 raakt rond 12.30 uur om nog onbekende reden een Canta te water aan de Westerdoksdijk in Amsterdam.


Meerdere omstanders horen en zien het invalidevoertuig te water gaan en springen het water in om het slachtoffer, een 64-jarige vrouw, hulp te bieden. De politie komt graag in contact met getuigen, waaronder één vrouw in het bijzonder. Het slachtoffer is door hulpdiensten in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Hulp biedende vrouw
Specialisten van de politie, het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV), doen onderzoek naar de oorzaak. Hierbij is het horen van omstanders en getuigen cruciaal. Daarom komen deze rechercheurs graag in contact met getuigen, voor zover zij nog niet met de politie hebben gesproken. Zij spreken in het bijzonder een vrouw die vanuit het water hulp probeerde te bieden aan het slachtoffer. Mogelijk dat zij zich op een boot begaf op het moment van het incident.

 

Getuigen
Natuurlijk spreekt het opsporingsteam ook graag met andere getuigen die mogelijk informatie hebben. Heeft u informatie of eigen (dashcam) beeldmateriaal voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines