Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:00:51 13103 Rit 28810 Amsterdam Churchill-laan 1078DK Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-103

Ambulance 13-103

maandag 30 maart 2020

VRIJDAG 20|03

Schotse Matthew McCombe nog steeds vermist

De laatste beelden die van Matthew opgespoord zijn, zijn van 06.44 uur op de bewuste zaterdag van zijn verdwijning terwijl hij op de Berlage brug loopt

AMSTERDAM - De Schotse Matthew, die sinds zaterdagochtend 14 maart vermist is, is ondanks diverse zoekacties nog niet gevonden. Het rechercheteam dat bezig is met zijn vermissing staat in nauw contact met zijn familie.


Op diverse locaties rondom de Amstel is al uitgebreid gezocht. De laatste beelden die van Matthew opgespoord zijn, zijn van 06.44 uur op de bewuste zaterdag van zijn verdwijning terwijl hij op de Berlage brug loopt.

 

Woensdag is er door het LTOZ (Landelijk Team Onderwater Zoekingen) van de Landelijke Eenheid met speciale onderwaterapparatuur (Sonar) gezocht in de Amstel.

 

Donderdag is er opnieuw door de politie in- en rondom De Amstel gezocht, helaas zonder resultaat. De familie heeft samen met vrienden, de wijkagent en enkele tientallen vrijwilligers gezocht in een gedeelte van het gebied van de Watergraafsmeer. Dat leidde niet tot het aantreffen van Matthew.

 

Morgen zal er opnieuw een zoekactie met familie en vrijwilliger plaatsvinden.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines